دانش یزدی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ گفت : جشنواره تابستانه غذای شبهای کویر از یازدهم تا چهاردهم تیرماه سالجاری در یزد برگزار می شود.
دانش یزدی افزود: طعم، تزئین و سفره آرایی، فرآیند تهیه و مواد تشکیل دهنده از معیارهای انتخاب آشپز نمونه در این جشنواره است.
وی هدف برگزاری این جشنواره را شناسایی وترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی یزد و ایجاد ظرفیتی مناسب برای توسعه گردشگری وهتلداری وتشریفات استان عنوان کرد و افزود: از آنجایی که استان یزد به لحاظ تنوع غذایی ونوشیدنی ها جزو استان های غنی به شمار میرود، از اینرو این جشنواره سعی دارد این جایگاه را به نسلهای جوان معرفی کند.
لازم به ذکر است: این جشنواره ساعت 20 الی 23 روزهای یازدهم تا چهاردهم تیرماه سالجاری پذیرای علاقه مندان و عموم مردم است.
انتهای پیام/ ی