به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز؛ جمیل ضافی پور زرگانی، مدیر جهاد کشاورزی شوشتر گفت: نشا کاری در شوشتر از نیمه دوم خرداد آغاز و تا نیمه دوم تیر ادامه دارد و تاکنون نیز 8 هزار و 139هکتار از زمین های این شهرستان زیرکشت رفته است.
پور زرگانی ادامه داد: ارقام محلی و عنبر نجفی بیشترین نوع برنج تولیدی در شوشتر است و بطور کلی برداشت برنج از اواخر آبان آغاز می شودکه پیش بینی می شود در هر هکتار 4 تن و 200کیلوگرم محصول برداشت شود.
وی افزود: کارشناسان بخش کشاورزی معتقدند برنج بیشترین مصرف آب را در میان محصولات کشاورزی دارد، که با توجه به محدودیت منابع آبی خوزستان خشکه کاری برنج، از راهکارهای اساسی برای مصرف کمتر آب برای آب این محصول است که بر همین اساس یک هزار و600هکتار از زمین های زیر کشت سال زراعی جاری به صورت خشکه کاری است.
انتهای پیام/و