به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، اسماعیل خاتمی مقدم رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران در نشست هماندیشی مدیران صنایع غذایی ساری و جویبار گفت: ۳۰ درصد کارخانجات غذایی استان سودده و ۶۰ درصد در نقطه سربه سر و ۱۰ درصد زیان ده است.
وی غذاهراسی و فله فروشی را بهعنوان دو چالش عمده صنعت غذا عنوان کرد و افزود: این دو عامل واحدهای تولیدی صنایع غذایی را با مخاطرات جدی روبرو کرده است.
رئیس انجمن غذایی صنایع غذایی مازندران با بیان اینکه ساری از نظر تعداد واحدها دومین شهر صنعت غذای کشور است، گفت: از مجموع ۶۲ واحد غذایی ساری دارای پروانه بهره برداری از دو سازمان صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی ۲۷ واحد و در شهرستان جویبار از ۹ واحد ۴ واحد در حال حاضر فعال است.
خاتمی مقدم تعداد اشتغال در صنعت غذای شهرستان ساری را ۱۳۹۴ نفر و در جویبار ۳۷۳ نفر برشمرد.
انتهای پیام/ م