بیماری آلزایمر یک بحران جدی در دوران سالمندی است و در سال‌های آینده به یک اپیدمی گسترده تبدیل می‌شود به همین دلیل برای جلوگیری از ابتلا به آن باید از سال‌های جوانی راههای نگهداری از حافظه خود را فرابگیرید.

فعالیت‌هایی که می‌توانید برای مقابله با آلزایمر انجام دهیدبه گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با وجود اینکه هیچ روش اثبات شده و قطعی برای درمان بیماری آلزایمر وجود ندارد، اما کارشناسان مرکز آکادمی ملی علوم، مهندسی و پزشکی (National Academies of Sciences, Engineering and Medicine) در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند کنترل فشارخون، انجام تمرینات ذهنی و فعالیت فیزیکی نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به این بیماری در دوران میانسالی و سالمندی دارد.

کارشناسان  امیدوارهستند با تغییر در شیوه زندگی افراد بتوانند راه حل جدیدی برای مقابله با ابتلا به آلزایمر پیدا کنند.

براساس گزارش‌ها مرگ و میر ناشی از آلزایمر تنها در کشور آمریکا از سال ۱۹۹۹ تاکنون جهشی ۵۰ درصدی داشته و پیش بینی‌ها حاکی از آن است که این روند در آینده رشد تصاعدی پیدا کند.

کارشناسان براین اساس به افراد توصیه می‌کنند از سنین جوانی نظارت دقیق بر فشارخون خود داشته باشند، روش‌های مهار و کنترل استرس را یاد بگیرند، از مصرف نمک به میزان زیاد خودداری کنند، خوراکی‌های سالم از جمله میوه و سبزیجات تازه و به خصوص غذا‌های دریایی شامل ماهی سالمون، ساردین و ماهی قزل آلای رنگین کمانی مصرف کنند تا احتمال ابتلا به آلزایمر در آنها کاهش یابد.

از جمله فعالیت‌های ذهنی که منجر به شکل گیری الگوی جدیدی در مغز و جلوگیری از نابودی سلول‌های عصبی می‌شود می‌توان یادگیری یک زبان جدید، کار‌ها و مهارت هایی مانند حل جدول، ساخت پازل، جورچین، انجام محاسبات ریاضی و کار با اینترنت را نام برد.

فعالیت‌های بدنی منظم نیز باعث جلوگیری از بالا رفتن فشار و چربی خون می‌شود که دوعامل مهم برای ابتلا به آلزایمر محسوب می‌شوند، همچنین ورزش باعث بهبود گردش خون و جلوگیری از نارسایی خونی و عدم دریافت اکسیژن کافی در بافت مغزمی شود.

در کنار رعایت تمام این نکات دانشمندان امیدوار هستند در آینده راه حل دارویی برای درمان این بیماری پیدا کنند.

انتهای پیام/ 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار