بیش از ۱۹ میلیون نشا در نیشابور در سطح شهرستان نیشابور تولید می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از مشهد محمد علی فرهمند راد معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: از این میزان نشا حدود ۴ میلیون در سطح شهرستان مورد استفاده قرار میگرد و بالغ بر ۵ میلیون و پانصد هزار نشا به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

وی افزود: از مزایای کشت نشایی کاهش مصرف بذر، کاهش دوره آبیاری، امکان کشت دو محصول در طول سال، کاهش علف هرز، مدیریت زمان و جلوگیری از رسیدگی محصول در سرمای پایانی سال، کاهش هزینه نیروی انسانی و افزایش عملکرداست.


معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور با اشاره به افزایش عملکرد از ۳.۵ تن محصول پنبه به بیش از ۵ تن با استفاده از نشای پنبه نسبت به روش سنتی گفت: نشا‌های تولیدی شامل گوجه فرنگی، بادمجان، خیار، کدو، کاهو، کلم، کرفس، پیاز، ذرت، چغندر قند، پنبه، فلفل، هندوانه، خربزه می‌شود.

انتهای پیام//م. ح
 

تولید بیشترین تنوع نشای محصولات کشاورزی در نیشابور

 
 
 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.