فاطمه دانش یزدی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ هدف از برگزاری این جشنواره را شناسایی و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی یزد و ایجاد ظرفیتی مناسب برای توسعه گردشگری، هتلداری و تشریفات استان ذکر کرد.
دانش یزدی افزود: از آنجایی که استان یزد به لحاظ تنوع غذایی و نوشیدنی ها جزو استان های غنی به شمار میرود، از این رو این جشنواره سعی دارد این جایگاه را به نسلهای جوان معرفی نماید.
این مقام مسئول تصریح کرد: طعم، تزئین و سفره آرایی، فرآیند تهیه و مواد تشکیل دهنده از معیارهای انتخاب آشپز نمونه در این جشنواره خواهد بود.
دانش یزدی جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی را، از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره دانست.
این جشنواره در محل رستوران هتل تهرانی واقع در بلوار جمهوری، از ساعت 20 الی 23 روزهای یازدهم لغایت چهاردهم تیرماه سالجاری پذیرای علاقه مندان و عموم مردم می باشد.
انتهای پیام/ ی
افتتاح جشنواره تابستانه غذای شبهای کویر یزد