به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمد خداپرست، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل در خصوص آخرین اقدامات احیای دریاچه نئور اردبیل افزود: در سالهای گذشته چرخههای زیست محیطی دریاچه با ورود ماهی مهاجم کاراس دچار اختلال شده بود.
وی افزود: از سال ۹۴ مطالعات احیای دریاچه به اتمام رسیده و مشاور طرح نیز راهکارهای متعددی از جمله حذف فیزیکی، استفاده از تور دامی و مبارزه بیولوژیک را پیشنهاد کرده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل گفت: در وضعیت فعلی گونه اردک ماهی در دریاچه رهاسازی شده تا جمعیت ماهی کاراس کاهش یابد.
خداپرست افزود: بر اساس قراردادی که با مشاور طرح منعقد شده است، این طرح در دست اجرا است و جمعیت ماهی و همچنین وضعیت دریاچه تا پایان سال مورد بررسی مداوم قرار میگیرد.
وی افزود: در صورتی که جمعیت ماهی کاراس مطابق برنامهریزی کاهش یابد، ماهی قزلآلای رنگینکمان که زمانی در دریاچه پرورش پیدا میکرد، مجدداً رهاسازی خواهد شد.
خداپرست افزود: با پرورش قزلآلا زیرساختهای گردشگری بهبود یافته و علاقهمندان به صید ماهی با قلاب میتوانند به منطقه سفر کنند.
وی با تأکید به ضرورت احیای محیط زیست دریاچه اضافه کرد: هر چند جمعیت ماهی کاراس بالا است اما ارزش غذایی چندانی ندارد و هدف اصلی کاهش جمعیت این ماهی مهاجم است.
انتهای پیام/ح
رهاسازی گونه اردک ماهی در دریاچه نئور