به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ ابراهیم کوچکی مدیر امور طیور و زنبور عسل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در سه ماه نخست سال جاری ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و ۵۲۰ هزار قطعه افزایش داشت.
وی با اشاره به راه اندازی ۲ واحد مرغداری گوشتی ۲۰ هزار و ۵۰ هزار قطعه ای طی سال جاری در استان افزود: بنابراین ۷۰ هزار قطعه به ظرفیت جوجه ریزی مرغداریها اضافه میشود.
کوچکی اضافه کرد: ظرفیت سالانه جوجه ریزی در ۲۰۹ واحد مرغداری فعال چهارمحال و بختیاری، ۱۷ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه میباشد که از این تعداد، حدود ۳۶ هزار تن گوشت مرغ تولید خواهد شد.
وی ادامه داد: مصرف روزانه گوشت سفید در استان به طور متوسط ۵۰ تن میباشد که با برنامه ریزی انجام شده و با توجه به ورود مسافران و گردشگران به استان، هیچ گونه نوسان قیمت و یا محدودیتی در عرضه و تقاضا نخواهیم داشت.
انتهای پیام/ز