به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در کشورهای عربی ، هر شهروند به تنهائی سالی 250 کیلوگرم غذا را به هدر می دهد که این مقدار در اعیاد و مناسبت ها به 300 تا 350 کیلوگرم می رسد
دو سوم مواد غذایی در جهان دور ریخته می شود که معادل یک میلیارد و300 میلیون تن در سال است. در حالیکه برای از بین بردن قحطی وگرسنگی در جهان یک چهارم همین غذایی که مردم دنیا دور می ریزند، کافی است
فائو ، نبود فرهنگ وآگاهی لازم را از مهمترین دلایل اسراف در مصرف مواد غذایی در جهان می داند.
منبع:جام جم
انتهای پیام/