به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهم ترین عناوین اخبار اقتصادی امروز به شرح ذیل است:
طی ماه های اخیر علی رغم اذعان مسئولان مبنی بر وضعیت مناسب عرضه و واردات گوشت در جهت کنترل بازار، افزایش قیمت در قصابی های سطح شهر ادامه دار شده است.
کارشناسان اقتصادی معتقدند روابط بین کشورها درحوزه بانکی یکی از ملزومات حیات اقتصادی کشورها بوده که این روابط مستلزم وجود قوانین و مقرراتی است که کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نیست.
یکی از عوامل اصلی تشدید وخامت اوضاع در صنایع کشور، افزایش مالیات بر واحدهای تولید و وضع جریمههای سنگین است که موجب شده تا بسیاری از واحدهای کوچک و متوسط توان ایستادگی و رقابت خود را در تولید و بازار از دست بدهند.
مجری طرح گندم گفت:با توجه به کاهش میزان بارندگی و سطح زیر کشت گندم آبی میزان تولید در مقایسه با سال زراعی گذشته با کاهش ۸ درصدی تولید روبرو است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت:علی رغم تلاش صادرکنندگان برای صادرات مرغ اما تا کنون مقدار محدودی مرغ به صورت پیلهوری به عراق انجام شده است.
بسیاری از کارشناسان معتقدند که اگر به دنبال ایجاد تولید صادراتی هستیم و میخواهیم تجارت پشتیبان تولید داشته باشیم، چارهای نیست جز این که دو واژه صنعت و تجارت در قالب یک وزارتخانه در کنار یکدیگر قرار گیرند.
دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: اگرچه سازمان حمایت پس از بررسی درخواست کارخانجات لبنی قرار بود طی دو هفته اخیر نرخ جدید محصولات گروه یک نظیر شیر، ماست و پنیر را اعلام نماید اما این امر تاکنون صورت نگرفته است.
خرید توافقی تنها ابزار حمایتی از دامداران است که انتظار میرود تا مادامی که دامداران با مازاد روبرو هستند، این امر ادامه یابد.
کاهش قیمت نفت در جهان،آینده اقتصادی عربستان،به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان نفت را با تهدیداتی جدی مواجه ساخته است.
فعالان حوزه صنعت به دلیل مشکلات بیشمار موجود وکمبود منابع از دردلهای خود میگویند.
این ایام را می توان به فصل مالیاتی توصیف کرد،مقطعی که به دلیل رکود حاکم بر بازار،دغدغه های فعالان صنفی دو چندان می شود،دغدغه ای تحت عنوان هراس از وضع مالیات های سنگین،امری که تجدیدنظر و باز بینی در قوانین مرتبط با آن ضروری به نظر می رسد.
انتهای پیام/