به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فصل تابستان به دلیل گرمای بیش از حد موجب تضعیف سیستم ایمنی و گوارش شده و بیماریهای زیادی را به دنبال دارد، اما در این میان مصرف برخی موادغذایی یا نوشیدنیها به تقویت بدن کمک کرده و سپری کردن این فصل گرم رابرای ما راحتتر میکند.
اسموتی زردچوبه یکی از نوشیدنی های مفید و مقوی برای جسم و روح در فصل تابستان است که به اختصار فواید برخی مواد این نوشیدنی را در زیر بیان می کنیم.
زردچوبه یکی از سالمترین چاشنیها و ادویههای جهان است که خواص ضد التهابی، ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچی دارد و در بهبود عملکرد و تقویت سیستم هضم، سیستم ایمنی، قلب و مغز بسیار مفید بوده و موجب آرامش روح و روان میشود.
دانههای کتان و کنف در این اسموتی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ بوده که خاصیت ضد التهابی داشته وغنی از پروتئین است.
دارچین و عسل در این نوشیدنی تابستانی قدرت ضد التهابی، ضد باکتری، ضد ویروسی و ضد قارچ دارند.
انبه برای سیستم هضم، پوست، چشم و سیستم ایمنی مفید بوده و درمقابله با گرما و حرارت تابستان بسیار کمک کننده است.
موز در این اسموتی برای بهبود عملکرد عضلات، سیستم گوارش و سلامت مغز بسیار مفید است.
شیر بادام برای استخوان ها، پوست، سیستم گوارش و هضم و تنظیم سطح قند خون خاصیت فوق العاده زیادی دارد.
اسموتی زردچوبه
عناصر تشکیل دهنده:
یک فنجان انبه (یخ زده یا تازه)
نصف موز (یخ زده یا تازه)
یک و نیم لیوان شیر بادام
یک قاشق چای خوری دانه کتان
یک قاشق چایخوری دانه کنف
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری دارچین
یک قاشق غذاخوری عسل
دستورالعمل
برای تهیه این اسموتی کافی است تا همه مواد را با هم در مخلوط کن ریخته و یک ترکیب یک دست بدست بیاورید.
انتهای پیام/