وزیر رفاه گفت:شناسایی افراد و سطح بندی خدمات جهت خروج از گردونه حمایتی و توانمند شدن افراد از طریق پنجره واحد و بسته شناسایی خدماتی صورت می گیرد و به عنوان سیاست رفاهی دولت دوازدهم ارائه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جلسه کمیسیون حمایتی شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ،ابوالحسن فیروزآبادی قائم مقام وزیر تعاون، روزبه کردونی مدیرکل دفتر امور آسیب های اجتماعی و محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور و جمعی از کارشناسان و مدیران دستگاههای ذیربط برگزار شد .

در این جلسه یکسان سازی ضوابط پذیرش مددجویان در نهادهای حمایتی ، چگونگی اجرای مساعدت اجتماعی لایه های پایینی از طریق افزایش مستمری، تقسیم کار میان کمیسیون های شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی ، احکام بخش رفاه اجتماعی در برنامه ششم توسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
در این جلسه همچنین گزارشی در خصوص وضعیت زنان سرپرست خانوار ، سالمندان، کودکان در ایران و تدوین سیاست های حمایتی از آنها ارائه شد .

 وزیر رفاه در ابتدای این جلسه پیرامون حمایت از مددجویان گفت: شناسایی افراد و سطح بندی خدمات جهت خروج از گردونه حمایتی و توانمند شدن افراد از طریق پنجره واحد و بسته شناسایی خدماتی صورت می گیرد و به عنوان سیاست رفاهی دولت دوازدهم ارائه می شود.

وی تاکید کرد: کاهش و محور فقر مطلق، اولویت اصلی سیاست های رفاهی دولت دوازدهم است.

وی در ادامه با بیان این که باید مباحث مطروحه در شورای عالی رفاه آماده و دسته بندی های مورد نظر در این خصوص انجام شود، تاکید کرد: یکسان سازی ضوابط پذیرش مددجویان در نهادهای حمایتی یکی از مشکلات ما بوده است که امیدوارم در این زمینه تفاهم های لازم صورت گرفته و گام های بلندتری برداشته شود.

ربیعی افزود: نوع طبقه بندی و چینش افراد تحت حمایت باید براساس طبقه بندی و نوع حمایت مشخص شود تا بتوان برای آنها برنامه خروج از حمایت را در نظر گرفت.

وی با اشاره به تاکید شخص رئیس جمهور نیز بر این موضوع افزود:اید برنامه ریزی های لازم را در این خصوص انجام بدهیم .

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه گفت: برای افراد طوری برنامه ریزی می شود که با آموزش های متناسب با توانایی هایشان و آموزش های فنی -حرفه ای از چرخه حمایت خارج شوند.

وی تاکید کرد: باید با اولویت قرار دادن افراد مددجو جهت دریافت وام های ارزان و انجام کار در قالب تعاونی ها ، شیوه حمایت از آنها را از شکل حمایتی خارج و به سوی توانمندسازی سوق داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در این 4 سال در حوزه رفاه و آسیب های اجتماعی اقدامات خوبی انجام شده است به عنوان مثال پایگاه اطلاعات ایرانیان مهمترین اتفاق در این 4 سال بوده است .

وی گفت: در این 4 سال ما صاحب دیدگاه و نظریه در حوزه رفاه اجتماعی شدیم چرا که حوزه رفاه بدون نظریه، به سمت رفاه صدقه ای پیش خواهد رفت.

ربیعی در ادامه با بیان این که دستگاههای ما در این چهار سال رشد کردند، گفت : باید سیاست ها یمان را به گونه ای دنبال کنیم که با منابع محدود اثربخش ترین شکل را در اجرا داشته باشیم .

انتهای پیام/

ایجاد پایگاه اطلاعات ایرانیان مهمترین اتفاق در 4 سال گذشته بود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۲۱ تير ۱۳۹۶
این سیاست که با مهارت فنی و حرفه ای میشه اشتغال ایجاد کرد کاملاً اشتباهه چرا که الان بازار کار از نظر فنی اشیاع شده و دیگر شهرها کشش نداره و همه کم سوادها رفتن کارت مهارت گرفتنو الان سرگردانو بیکارندو کسی هم نیست بهشون کاری بده.
در ضمن من تحصیلکرده با مدرک دیپلم فنی و حرفه ای در رشته تاسیسات آبرسانی و گازرسانی وفوق دیپلم از دانشگاه فنی در رشته تاسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع و لیسانس تاسیسات حرارتی و برودتی و فوق لیسانس مهندسی مکاترونیک با عنوان پایان نامه در زمینه تبدیل انرژی با معدل 18 و دارای کارت مهارت سازمان فنی و حرفه ای با سی و سه سال سن هنوز بیکارو مجرد هستم !!!
چرا علت بیکاری را فقط نداشتن مهارت اعلام میکنید !!! در آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی سهمیه جذب از رشته من در شهر خودم تقریباً در هر چهار دوره استخدام صفر بوده و کارخانه های خصوصی هم بدلیل بار مالی داشتن مارو جذب نمیکنن و اگر هم جذب کنن که محاله میگن باید یک کارگر ساده باشید نه یک نیروی تحصیلکرده فنی اونم با حقوق قانون کار !!!
آخه انصافه من فوق لیسانس در سن 33 سالگی تازه برم کارگری ؟؟ پس این همه عمرو هزینه ام چی میشه ؟؟؟
مگه ما گناه کردیم درس خوندیمو راه راست رفتیم چرا باید الان تحقیر بشیم و در این سنو سال محتاج باشیم !!!