معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس از راه اندازی دستگاه پیش سرد کشتارگاه دام طبس خبر داد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛ اصلحی،معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس گفت: با پیگیری های به عمل آمده پیش سرد کشتارگاه دام طبس آغار به کار کرد و از این پس کلیه لاشه های کشتاری قبل از عرضه به بازار به منظور طی مرحله جمود نعشی در پیش سرد قرار می گیرند.

وی افزود: پس از کشتار دام لاشه ها حداقل به مدت 24 ساعت می بایست در پیش سرد نگهداری شوند، تا ضمن تغییرات پس از کشتار و طی مرحله جمود نعشی در اثر تغییراتی که در ترکیب و ساختار گوشت حاصل می شود، گوشت نرم و ترد و یا به اصطلاح گوشت رسیده،رنگ گوشت قرمز روشن و کمی متمایل به قهوه ای شده و علاوه بر آن گوشت دارای بو و طعم مطلوبی شود، موجب کاهش pH و در نتیجه کاهش فساد پذیری شود.

اصلحی گفت: نگهداری لاشه در پیش سرد به علت تغییرات ایجاد شده خطر انتقال بعضی از بیماری ها از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت را به مصرف کنندگان از بین می برد.
انتهای پیام/ب


انجام جمود نعشی در کشتارگاه طبس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.