به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بیرجند ؛ اصلحی،معاون شبکه دامپزشکی شهرستان طبس گفت: با پیگیری های به عمل آمده پیش سرد
کشتارگاه دام طبس آغار به کار کرد و از این پس کلیه لاشه های کشتاری قبل از عرضه به بازار به منظور طی مرحله
جمود نعشی در پیش سرد قرار می گیرند.
وی افزود: پس از کشتار دام لاشه ها حداقل به مدت 24 ساعت می بایست در پیش سرد نگهداری شوند، تا ضمن تغییرات پس از کشتار و طی مرحله جمود نعشی در اثر تغییراتی که در ترکیب و ساختار گوشت حاصل می شود، گوشت نرم و ترد و یا به اصطلاح گوشت رسیده،رنگ گوشت قرمز روشن و کمی متمایل به قهوه ای شده و علاوه بر آن گوشت دارای بو و طعم مطلوبی شود، موجب کاهش pH و در نتیجه کاهش فساد پذیری شود.
اصلحی گفت: نگهداری لاشه در پیش سرد به علت تغییرات ایجاد شده خطر انتقال بعضی از بیماری ها از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت را به مصرف کنندگان از بین می برد.
انتهای پیام/ب
انجام جمود نعشی در کشتارگاه طبس