به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، حسین شایقی، رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل افزود: در این جشنواره حدود ۱۲۰ اختراع در سامانه ثبت نام کردند که مورد داوری اولیه قرار گرفت. از این تعداد حدود ۷۱ طرح برای ارزیابی نهایی در نمایشگاه شرکت داده شد.
وی افزود: این نمایشگاه در 7 گروه به نمایش عموم گذاشته شد که این گروه ها شامل: گروه کشاورزی، عمران، تاسیسات، نفت و گاز، پتروشیمی، برق و الکترونیک ،کامپیوتر، مکانیک، هوا وفضا و گروه پزشکی و سلامت بود .
رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل گفت: در این نمایشگاه به بخش کشاورزی و امنیت غذایی توجه ویژه ای شد و در برگزاری این نمایشگاه سازمان جهاد کشاورزی استان نهایت همکاری را با مسئولان برگزاری این نمایشگاه داشتند.
شایقی افزود: نیمی از داوران بومی و نیمی دیگر غیر بومی بودند در یک روز کاری فشرده هر یک طرح را سه داور مورد ارزیابی قرار دادند و نتایج ارزیابی هیئت داوران ظرف ۱۸ روز آینده به اطلاع عموم خواهد رسید .
وی عنوان کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه ارزش دادن به کار مخترعان و ایجاد روحیه سعی تلاش و رونق بخشی به چرخه ابتکاران و اختراعات و تبدیل دارایی های فکری به ثروت است. تعداد دو کارگاه تخصصی برای توانمند سازی در حال برگزاری است که هدف از این کارگاه ها نیز سرعت بخشیدن در راه اندازی شرکت های دانش بنیان است .
شایقی بیان کرد: با ساماندهی محققین و جوانان تحصیل کرده و استفاده از استعداد ها و توانایی های آنان می توان به اهداف اقتصاد مقاومتی در تمامی بخش های کشاورزی و صنعت و پزشکی و برق و عمران و ... دست یافت.
وی افزود: بحت پژوهش و تحقیقات و ابتکاران و اختراعات در بخش کشاروزی بسیار حائز اهمیت است که اگر با این وضعیت بحرانی که در حوزه آب چه در شرب و چه در کشاورزی با آن مواجه هستیم در آینده جنگ ملل بر سر آب خواهد بود و بحث امنیت غذایی تهیه لبنیات و قوت مهم و اساسی آحاد جامعه برای کشورمان بسیار مهم است در تلاش هستیم تا بیشتر اختراعات و ابتکارات را به مقوله امنیت غذایی و آب و کشاورزی سوق دهیم .
انتهای پیام/ح
شرکت 71 طرح برای ارزیابی نهایی در نمایشگاه اختراعات و ابتکارات