به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید امیرمحسن ضیائی رئیس جمعیت هلالاحمر درباره تابآوری جامعه در چارچوب راهبرد 10 ساله با اشاره به اینکه امروزه در ادبیات دنیا، به خصوص در سازمانهای بشردوستانه، مدیریت بحران و ... موضوع تابآوری بسیار مورد توجه است، اظهار داشت: مفهوم تابآوری به درجات مختلفی تعریف شده، اما مفهوم نزدیکتر آن برای ما این است که یک جامعه تا چهاندازه توانایی و تحمل مواجهه با یک شوک و مخاطره را دارد و بدون از میان رفتن چرخههای عادی جامعه به حیات خود ادامه دهد.
وی افزود: جامعه تابآور با مولفههای مختلفی شناخته میشود که جدای از توانایی برای حفظ چرخههای عادی جامعه، میتوان به زمان بازگشت جامعه به حالت عادی، متوقف نشدن توسعه جامعه، تبدیل تهدیدها به فرصت و ... اشاره کرد.
رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به اینکه جوامعی هستند که توانایی تبدیل تهدید مخاطرات به فرصت را دارند، اظهار کرد: مهمترین بهرهبرداران در تابآوری مردم و آحاد جامعه هستند و این تابآوری میتواند جامعه را مستحکم کرده و دو به جلو نگه دارد.
وی با اشاره به اینکه جمعیتهای ملی در تابآوری به مفهومی انسانیتر توجه دارند، گفت: بر این اساس حفظ جان و مال انسانها در مخاطرات در کنار حفظ تکریم و آرمانهای انسانی در تابآوری مورد توجه جمعیتهای ملی خواهد بود.
به گفته ضیائی؛ تابآوری در برنامه چشمانداز جمعیت هلالاحمر هدف اصلی بوده و در حد شعار نیست؛ لذا ضروری است تا با شاخصهای عملی سطح تابآوری در جامعه را افزایش داده و نقش خود را در این زمینه تعیین کنیم.
وی تاکید کرد: هدف اصلی ما این است که در موضوع تابآوری به تفاهمی جامع رسیده و بدانیم درباره چه موضوعی صحبت میکنیم و به شاخصهای ریزتر و قابل اندازهگیری برسیم و در تمام برنامههای جمعیت به آن توجه کنیم.
رئیس جمعیت هلالاحمر تاکید کرد: برای تبدیل جامعه به جامعهای تابآور باید ابتدا خود به عنوان جمعیت هلالاحمر به نهادی تابآور تبدیل شویم تا بتوانیم جامعه را به سطح تابآوری ارتقا دهیم و این کار قطعا نیازمند زمان است و ما نیز امیدواریم با هدفگذاری لازم به نتیجه غایی مورد انتظار خود که همان دستیابی به جامعه تابآور است؛ دست یابیم.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/