به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد سوزنچی یک فعال محیط زیست گفت: امروزه تنبلی مردم موجب استفاده آنها از سفرههای پلاستیکی و یکبار مصرف شده است، اظهار کرد: سفرههای پلاستیکی در آینده به ما ضرر میرسانند و با ورود آن به طبیعت و عدم تجزیه پذیری آن موجب کاهش سفره مواد غذایی ما در چرخه زیست محیطی می شود.
وی تصریح کرد: سفره های کاغذی تجزیه پذیر بسیار مفید تر از سفره های پلاستیکی تجزیه ناپذیر هستند بنابراین مردم را به استفاده از سفره های کاغذی تجزیه پذیر توصیه میکنیم.
سوزنچی با بیان اینکه ارزان قیمت بودن سفره های یکبار مصرف تجزیه نشدنی علت تمایل مردم به این گونه سفره هاست، اظهار کرد: باید به تولیدکنندگان این گونه سفره ها مالیات تعلق گیرد و مالیات حاصل از آن به عنوان یارانه در اختیار تولیدکنندگان سفره های کاغذی و تجزیه پذیر قرار گیرد.
وی گفت: مشکل اصلی عدم همکاری و مشارکت سازمانهای بهداشتی و محیط است گرچه تفاهم نامههایی را بایکدیگر منعقد کردهاند اما قانون مشخصی به صورت مبنایی برای آن وجود ندارد.
سوزنچی افزود: سازمان های بهداشتی باید استاندارد های بهداشتی و مواردی را که در امر تجزیه پذیری اهمیت دارد را مورد توجه قرار دهند.
این فعال محیط زیست با بیان اینکه سفرههای یکبار مصرف هم آستانه تحمل گرمایشی دارند، اظهار کرد: زمانی که چیز داغی را بر روی سفره قرار میدهیم و سپس شروع به خوردن غذا میکنیم با هرتکه نانی که از روی سفره در دهانمان قرار می دهیم در واقع مواد نفتی که در تولید سفره به کار رفته است را وارد بدنمان می کنیم.
وی افزود: با ورود این گونه مواد به داخل بدن امکان وجود هزاران بیماری در بدن ما فراهم می شود.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/