به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، زهرا احمدیپور رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امشب در نشست با فعالان اقتصادی حوزه گردشگری و صنایع دستی استان کردستان اظهار داشت: دستگاههای دولتی با استفاده از نقطه نظرات موظف به حل مشکلات و مسئول تسهیلگری و نظارتگری هستند.
وی گفت: بخش خصوصی پیشران توسعه گردشگری است و برای حفظ منابع صنفی و توسعه و رونق گردشگری و صنایع دستی تلاش میکنند.
رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: باید بخش خصوصی مشارکت و برنامه مشترکی تدوین و در کنار سایر استانهای مجاور، کردستان را به مقصد گردشگری تبدیل کند و براساس تولید محتوی، تورهای گردشگری تعریف شود.
وی گفت: دولت باید همایشها و نشستهای دولتی را بصورت ادواری بین استانها برگزار کند و تورهای آشناسازی از طریق رسانهها و سمنها شکل بگیرد.
احمدیپور با بیان اینکه باید در معاونت گردشگری جشنوارههای منطقهای برای معرفی ظرفیتها برگزار شود، افزود: تا زمانی که اقدامات لازم صورت نگیرد با دستورالعملها نمیتوانیم به سمت تمرکززدایی برویم.
وی با اشاره به اینکه تبریز در سال 2018 میزبان گردشگران داخلی و خارجی است، اظهار کرد: زنجیرههای مکمل در صنعت گردشگری به واسطه خوشههای گردشگری کشور تولید ارزش افزود داشته و نقطهای عمل کردن مانع توسعه منطقهای میشود.
معاون رئیس جمهور گفت: باید از تولید محتوی برای شناساندن کردستان به سایر استانها استفاده کنیم و تولیدات را به شکلهای مختلف در سطح ملی و بینالمللی انتشار بدهیم.
در شبکههای مجازی معرف خوبی برای کردستان باشیم.
وی گفت: شبکههای ملی کشور توجه خاصی به حوزه گردشگری داشته و باید از ظرفیتهای استان به واسطه شکلگیری تبلیغات غافل نشویم و در شبکههای مجازی معرف خوبی برای کردستان باشیم.
رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه استان کردستان در آمار سال گذشته بیشترین نرخ بیکاری را داشته است، خاطر نشان کرد: در روستاهایی که به عنوان طرح ضربتی انتخاب شدهاند افراد میتوانند محصولات بومگردی، کمپ و ظرفیت گردشگری خود را معرفی کنند تا با جهتگیری درست و استفاده از صنعت گردشگری اشتغال پایدار ایجاد شود.
وی گفت: باید از فارغالتحصیلان دانشگاهی بانک اطلاعاتی تهیه کنیم و به آنان بهصورت مشارکتی در طرح مهارتآموزی آموزش و فرصت کار داده شود.
احمدیپور با بیان اینکه ورود گردشگر به هر استانی نشانه امنیت است، افزود: استانهای مرزی از ظرفیت و پتانسیل گردشگری خوبی برخوردار هستند و باید با استفاده از مشارکت و استفاده از ظرفیتها، اشتغال پایدار را در کردستان ایجاد کنیم.
وی اظهار کرد: برای ایجاد اشتغال 13 بسته شغلی با وزارت کار هماهنگ شده و راهنمایان گردشگری را معرفی کردهایم و مشکل صنعت گردشگری که تابع قوانین صنعت بود در توسعه برنامه ششم حل شده است.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: "تخته نرد" هنر دستی بوده و میتواند برای استان تولید ثروت کند و باید در اولویت کارگروه قرار بگیرد و واحدهای اقامتی از هتل پنج ستاره تا بومگردی نیز یک مجموعه هستند و هر کدام قواعد خاص خود را دارند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/ی