به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباسمسعود گرگیج مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت ، صد تن چیکو برداشت شود که در مقایسه با پارسال تفاوتی ندارد.
وی افزود:برداشت محصول تا اوایل شهریور ادامه دارد .
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: نبود صنایع تبدیلی در استان، خشکسالی و بازاریابی از مشکلات افزایش تولید این میوه گرمسیری است.
مسعود گرگیج افزود: محصول تولید شده در بازارهای داخلی استان هرمزگان به فروش می رسد.
چیکو درختی است همیشه سبز با قامتی برافراشته ، پهن و انشعابات کم که ارتفاع آن بین پنج تا بیست متر است.
میوه این درخت پوست نازک و صاف به رنگ قهوهای روشن، و گوشت میوه نارس به رنگ زرد تا قهوهای روشن با شیرابه فراوان و سفت است.
چیکو معمولاً به صورت تازه خورده میشود و خاصیت ضدسرطانی دارد.
انتهای پیام/ف