به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،مسعود گرگیج مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت 20 هزار و 355 تن محصول انبه برداشت شود که نسبت به پارسال تغییری ندارد.
وی گفت : برداشت انبه تا اوایل مرداد ادامه دارد .
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان افزود : شهرستان های میناب با 15 هزار و 626 تن و رودان با 5 هزار 700 تن بیشترین تولید محصول انبه در استان را دارد .
30درصد محصول انبه در هرمزگان به صورت نارس برداشت می شود .
از انبه نارس به صورت تازه خوری ، تهیه ترشی ، شوری ، مربا، لواشک و سس استفاده می شود.
ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه ، چارک ، کلک سرخ ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است .
قدمت کاشت درخت انبه در میناب به 300 سال پیش می رسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است .
زمان گلدهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است .
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین های آ، بی و سی ، کربوهیدرات ها ، اسیدهای چرب، پروتئین ها ، اسیدهای عالی و مواد معدنی است .
ازچوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی و از مغزهسته آن در تهیه صابون و پوست درخت انبه منبع خوبی از پانل است که در صنعت چرم سازی کاربرد دارد .
گارم زنگی ، جم ، چیکو ، گواوا یا زیتون وحشی و کنار از میوه های گرمسیری است که در هرمزگان در شهرستان های میناب و رودان کشت می شود .
انتهای پیام/ز