به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ "استان کرمانشاه از نظر ظرفیت های ایجاد اشتغال یکی از توانمندترین مناطق کشور است ، ظرفیت هایی که بدون بهره برداری مناسب از آنها هرز رفته و از زخمهای عمیق بیکاری در این استان چیزی نمی کاهد" این صحبتها را زهرا مرادی ، مدیر کیفی یکی از کارخانه های فرش کرمانشاه که به تازگی و با همکاری تعدادی کارآفرین ایجاد شده است عنوان می کند وی که رضایت را بعد از احداث این کارخانه در چشم مردم دیده است می گوید:"تولید یک محصول باکیفیت و مرغوب از اولویت های کار ماست."
این کارخانه که سومین کارخانه تولید فرش کرمانشاه است در شهرک صنعتی بیستون قرار دارد شرکتی که حدود 2 سال از زمان احداث آن بیشتر نمی گذرد و در همین مدت کوتاه گامهای بلندی را در زمینه تولید برداشته و مشتریان زیادی را از داخل و خارج از کشور به خود جذب کرده است.
جواد خسروی مدیر عامل این کارخانه فرش است اوبه همراه پدر و سه برادرش 15 سال در کاشان به عنوان مدیرعامل کارخانه فرش مشغول فعالیت بوده است وقتی محرومیت را در چشمان مردم شهرش می بیند تصمیم می گیرد تا مکان کارخانه را تغییر و راهی شهر و دیارش ، کرمانشاه شود.
خسروی در تیرماه سال 94 با سرمایه گذاری حدود 10 میلیارد تومان کار تولید فرش را در کرمانشاه با دستگاهی 700 شانه آغاز می کند.
حالا قرار است با بکار گیری اولین دستگاه 1200 شانه با سرمایه گذاری 8 میلیارد تومانی در آینده ای نزدیک فاز دوم این کارخانه نیز افتتاح شودو به این ترتیب با بهره برداری از فاز دوم روی هم رفته مجموع آمار اشتغالزایی در این کارخانه بصورت مستقیم و غیر مستقیم به 250 نفربرسد.
احساس رضایت تنها به مشتری های داخل منتهی نمی شود فرش های این کارخانه مشتری هایی از خارج از کشور هم دارد یک خریدار فرش که از کشور عراق برای بستن قرارداد آمده با رضایت کامل می گوید: "قبلا من برای خرید فرش به کاشان می رفتم اما حالا مسافت کو تاهتر و خرید هم راحت تر انجام می شود."
مسیر حرکت این کارخانه بر اساس گفته های مدیرانش به سمت توسعه ، یعنی خرید دستگاههای بیشتر، اشتغالزایی و استفاده از مواد اولیه ساخت داخل است.
حالا با ایجاد کار آفرینی و احداث چنین کارخانه هایی می توان پتانسیل های بخش صادرات را در بازارچه های مرزی استان رونق بخشید و چرخه ایجاد اشتغال را در کرمانشاه ترمیم کرد.
انتهای پیام/پ