معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: طرح رینگ آبرسانی کلانشهر تبریز که حدود 25 کیلومتر بوده و از شهرک اندیشه تبریز آغاز و تا شهرک خاوران ادامه خواهد داشت برای تکمیل آبرسانی کلانشهر تبریز احداث می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛  محمدصادق پورمهدی معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی در بازدید از طرح احداث مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب و طرح رینگ آبرسانی کلانشهر تبریز گفت: یکی از اهداف مهم اجرای مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کلانشهر تبریز استفاده ا ز پساب تولیدی به عنوان تامین کننده بخشی از آب مورد نیاز احیای دریاچه ارومیه بوده که بالغ بر 75 میلیون متر مکعب در سال پساب تصفیه شده اش به دریاچه ارومیه انتقال می یابد.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی ابراز داشت: مدول اول تصفیه‌خانه تبریز برای تحت پوشش قرار دادن 600 هزار نفر طراحی شده بود و مدول دوم در حال حاضر برای پوشش دادن جمعیت حدود یک میلیون نفر کلانشهر تبریز طراحی شده است.

پورمهدی در بازدید از طرح رینگ آبرسانی کلانشهر تبریز گفت: طول این طرح که حدود 25 کیلومتر بوده و از شهرک اندیشه تبریز شروع و تا شهرک خاوران ادامه خواهد داشت برای تکمیل آبرسانی کلانشهر تبریز احداث می‌شود.

وی افزود: به دلیل عدم وجود رینگ شبکه شهری آبرسانی که بتواند کلانشهر تبریز را در مواقع لزوم خدمات رسانی کند و به صورت یکنواخت کل شهر تبریز را تحت پوشش آبرسانی قرار دهد، این طرح اجرا می‌شود.

معاون عمرانی استانداری ادامه داد: با اجرای این طرح که با همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی در حال اجرا است بخش عمده‌ای از قطعی و یا عدم قطعی بخش‌های مختلف شهر مرتفع خواهد شد.

وی افزود: همچنین عین این طرح در قسمت غرب کلانشهر تبریز به طول 10 کیلومتر تا شهرک شهید صیاد شیرازی ادامه خواهد یافت که به دنبال مجوزهای لازم برای اجرای طرح هستیم که به محض اخذ این مجوزها همان پیمانکار این طرح را نیز اجرا خواهد کرد.

پورمهدی افزود: خوشبختانه این پروژه مشکل منابع مالی نداشته و منابع مالی آن تامین شده است.

معاون عمرانی استانداری آذربایجان‌شرقی افزود: با تکمیل رینگ آبرسانی کلانشهر تبریز و احداث چند مخزن چند صد هزار مترمکعبی هم امکان ذخیره‌سازی آب برای مواقع لازم بیشتر خواهد شد و هم می توانیم توزیع متناسب آبرسانی کل شهر تبریز را در ساعات مختلف شبانه‌روزی داشته باشیم و خدمات رسانی کنیم.

علیرضا ایمانلو مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز گفت: جمع آوری و تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب، ارتقاء سطح بهداشت عمومی و محیطی منطقه و سطح زندگی مردم ، جلوگیری از آلودگی آبهای سطحی و محیط زیست از محل فاضلاب‌های شهری، استفاده از کود آلی استاندارد تولید شده در کشاورزی منطقه و تامین ظرفیت تصفیه و انتقال بخش عمده فاضلاب جمع‌آوری شده سطح شهر تبریز از دیگر اهداف ایجاد مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز است.

مدیرعامل شرکت در ادامه به فرآیند تصفیه طرح تصفیه خانه فاضلاب تبریز اشاره کرد و افزود : فرآیند تصفیه فاضلاب مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز از نوع STEP FEED بوده که این فرایند از نوع فرایندهای حذف مواد آلی با قابلیت حذف ازت و فسفر بوده و با توجه به مرحله ای بودن سیستم توزیع فاضلاب در واحد بیولوژیکی ، یکی از پیشرفته ترین و کارآمدترین فرایندهای بروز تصفیه فاضلاب شهری است.

وی ادامه داد: جمعیت تحت پوشش این طرح 960 هزار نفر و ظرفیت تصفیه خانه نیز 207 هزار متر مکعب در شبانه روز خواهد بود.

ایمانلو به هزینه ها و محل اعتبارات طرح اشاره کرد و افزود : هزینه اجرای طرح 2 هزار میلیارد ریال و از محل اعتبارات تخصیص یافته برای احیای دریاچه ارومیه، درآمدهای عمومی و منابع داخلی شرکت بوده و امیدواریم در صورت تامین منابع مالی در سال‌های آتی در مدار بهره‌برداری قرار بگیرد.

 

انتهای پیام/ش

 

 

انتقال بالغ بر 75 میلیون متر مکعب در سال پساب تصفیه شده  به دریاچه ارومیه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
چاوشی
۲۰:۲۶ ۱۲ آذر ۱۳۹۶
با سلام.مسئولين محترم شهرداري کلانشهر تبريز در صورت امکان به مشکلات شهرک شهيد صياد شيرازي تبريز که در قسمت ورودي شهر تبريز قرار دارد بيشتر رسيدگي بفرماييد.چندين موارد رانام مي برم که در شهرک شهيد صياد شيرازي تبريز لازم الاجراست.
1. از صوفيان تا ميدان آذربايجان يک بيمارستان و هتل و حتي يک مکان براي استراحت مسافران و گردشگران داخلي و خارجي وجود ندارد.شهرک شهيد صياد شيرازي که در اين مسير قرار دارد بهترين فرصت را دارد که همه اينها در اين شهرک احداث بشه.
2. دروازه اي در مسير تبريز_صوفيان ايجاد شود .مثلا دروازه استانبول که قرار بود توسط شهرداري منطقه شش تبريز در ورودي شهرک شهيد صياد شيرازي تبريز ساخته بشه.
3.شهرک شهيد صياد شيرازي تبريزهر چقدر بيشتر آباد بشه ورودي تبريز زيباتر خواهد شد.
4.پليس راه تبريز - صوفيان بايد تغيير مکان داده و به بعد از شهرک شهيد صياد شيرازي انتقال يابد.چون اتوبوس شرکت واحد و تاکسي نمي توانند به شهرک شهيد صياد شيرازي مسافر ببرند.
5. قطعات زمين تجاري خالي موجود در مسير صوفيان-تبريز بايد به کساني واگذار شود که قصد دارند مجتمع تجاري به روز مثل مجتمع اطلس وليعصر در اين مسير ايجاد کنند.به اين دليل که همه توريست ها از اين مسير وارد شهر تبريز ميشن.پس اين مسير زيبا ترين جاي تبريز بايد باشه.
6.شهرک شهيد صياد شيرازي آب و فاضلاب و گاز و پارک و سالن ورزشي و درماانگاه ندارد.تمام اهالي اين شهرک شديدا به اينها نياز دارند.خواهشمنديم به اينها فورا رسيدگي بفرماييد.
7.آسفالت مسير صوفيان-تبريز نبايد خراب باشه.چون ورودي تبريز هستش .توريست ها از اين سمت وارد تبريز ميشن نبايد احساس کنند که وارد روستا ميشن.

اين هفت مورد اگه برطرف بشه ورودي شهر تبريز و شهرک شهيد صياد شيرازي زيباتر خواهد شد و در سال 2018 توريست ها که وارد شهر تبريز ميشن واقعا احساس خواهند کرد که تبريز زيباست. باتشکر چاوشي از تبريز 96/09/12
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۲۸ آبان ۱۳۹۶
خیلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۲ ۲۵ آبان ۱۳۹۶
چی بگیم خوو