به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ رفیعی پور ، مدیر کل دامپزشکی استان گفت: امسال 155 هزار قطعه جوجه در مرغداری های بدون آنتی بیوتیک استان پرورش داده شد.
وی با بیان اینکه دوره پرورش این مرغ حداکثر 40 روز است افزود: هر واحد پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک، در سال ۴ دوره جوجه ریزی دارد.
رفیعی پور از افزایش تعداد واحد ها از 3 واحد به 28 واحدهای مرغ سبز در 11 شهرستان طی سه سال در استان خبر داد و گفت: هم اکنون مرغ بدون آنتی بیوتیک هر هفته، 2 تا 3 روز تولید فقط خود استان در بازار عرضه می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه سقف تولید مرغ سبز در کشورهای پیشرفته نیز 25 درصد است افزود: تلاش داریم تا در استان نیز به این میزان برسیم و از 50 تن گوشت مرغ مصرفی استان در شبانه روز، 12 تن آن مرغ بدون آنتی بیوتیک باشد.
مرغ های بدون آنتی بیوتیک، هیچ نوع آنتی بیوتیک و داروهای ضد کوکسی دیوزی دریافت نمی کنند اما مرغهای بدون آنتی بیوتیک با شدیدتر کردن قرنطینه های بهداشتی، بدون تزریق داروهای آنتی بیوتیک از این بیماری در امانند.
منبع:صداوسیما
انتهای پیام/ک