به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از ساینس، یکی از میکروبهای اسفنج ظرفشویی Moraxella osloensis است که موجب عفونت در افراد مبتلا به سیستم ایمنی ضعیف میشود و علت بوی بد اسفنج ظرفشویی است.
محققان با استفاده از توالی DNAهای میکروبی از 14 اسفنج استفاده شده در آشپزخانه دریافتند جوشاندن و یا حتی قراردادن اسفنج در برابر امواج مایکروویو این میکروبها را از بین نخواهد برد .
دانشمندان اظهار کردند: علت این مورد مقاومت باکتریهای بیماریزا به پاکیزگی و سرعت جابجایی آنها به قسمتهای دیگر است، دقیقا مانند آنچه در مقاومت به درمان با آنتیبیوتیک روی میدهد.
محققان با بررسی اسفنجها در زیر میکروسکوپ دریافتند که در یک سانتیمتر مکعب اسفنج بیش از 1010 *5 باکتری وجود دارد که حدود هفت برابر تعداد افرادی است که بر روی زمین زندگی میکنند.
آنها در ادامه اظهار کردند: چنین تراکم باکتریایی فقط در مدفوع انسان و حیوانات یافت میشود.
البته نگران نباشید با تعویض هفتهای اسفنج ظرفشویی این میکروبها وارد بدن شما نخواهند شد.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/