خشکی چشم دراثر استفاده از لنز‌های تماسی در آینده با استفاده نوعی فناوری منحصربفرد برگرفته از حیوانات برطرف می‌شود وافراد می‌توانند با سهولت بیشتری از این وسیله کمک درمانی استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مشکلات لنز‌های تماسی بیماری  خشکی چشم است که حال دانشمندان در نظر دارند با استفاده از یک ابداع جدید پزشکی نسل جدید لنزهای چشمی را بسازند.


دانشمندان دانشگاه فنی مونیخ درحال آزمایش برروی یک ماده طبیعی بدست آمده در معده خوک هستند که می‌تواند برای رفع خشکی عدسی لنز‌های تماسی مورد استفاده قرار بگیرد و به این ترتیب مانع از آسیب بافت چشم دراثر استفاده از این محصول پزشکی شود.


اکنون افرادی که از لنز‌های تماسی استفاده می‌کنند به دلیل کاهش سطح عملکرد غدد اشک ریز مجبور به استفاده از قطره‌های اشک مصنوعی هستند و نیز برای استریل کردن این محصول باید شب‌ها آن را در محلول حاوی اسید هیالورونیک قراردهند که در دراز مدت باعث آسیب و صدمه به چشم‌ها می‌شود.

نسل جدید لنز‌های تماسی با استفاده از معده حیوانات
براساس پژوهش محققان دانشگاه مونیخ درمعده خوک نوعی مواد طبیعی وجود دارد که می‌تواند مانند یک روانکار طبیعی عمل کند و تنها با یک بار در روز قرار گرفتن لنز تماسی در محلول حاوی این مولکول به نام موسین (mucin MUC۵AC) لنز برای تمام روز مرطوب بماند و مانع از بروز  بیماری خشکی چشم در مصرف کننده شود.

نسل جدید لنز‌های تماسی با استفاده از معده حیوانات
پژوهشگران همچنین درنظر دارند در تحقیقی مشابه برای درمان سندرم خشکی دهان که در زنان در سنین یائسگی وجود دارد از مشابه این ترکیب دارویی استفاده کنند.
محققان اعلام کرده اند که این طرح نیاز به آزمایش‌های دقیق تری دارد و ابتدا باید برروی نمونه‌های حیوانی به نتایج کافی دست یابند تا درآینده برروی داوطلبان انسانی انجام شود.


منبع: newatlas


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۵:۲۳ ۱۱ مرداد ۱۳۹۶
وای
آخرین اخبار