بررسی‌ها حکایت از آن دارد که تغییرات اقلیمی تا سال ۲۰۳۰ منجر به مرگ زودرس حداقل ۶۰ هزار نفر در سراسر جهان می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بررسی‌ها حکایت از آن دارد که تغییرات اقلیمی تا سال 2030 منجر به مرگ زودرس حداقل 60 هزار نفر در سراسر جهان می‌شود.

محققان هشدار می‌دهند، اگر تغییرات اقلیمی به روند کنونی خود ادامه یابد، تا سال 2100 آمار کسانی‌ که در اثر افزایش آلودگی هوا ناشی از بالا رفتن دما دچار مرگ زودرس می‌شوند، به 260 هزار نفر افزایش خواهد یافت.

به گفته کارشناسان آمریکایی، قرار گرفتن در معرض هوای آلوده باعث می‌شود افراد بیشتری بر اثر ابتلا به بیماری‌های حمله قلبی، سکته مغزی، سرطان ریه و بیماری مزمن انسدادی ریه، جان خود را از دست بدهند.

متخصصان با بررسی آمار و ارقام موجود گفتند: «امروزه حدود دو تا چهار میلیون نفر در سال در سراسر جهان به دلیل قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا دچار مرگ زودهنگام می‌شوند».

این معضل در مناطق بسیار آلوده مانند چین و هند بسیار جدی‌تر و گسترده‌تر است و قبل از آنکه افراد بیشتری قربانی شوند، دولت‌ها باید به دنبال راه حل اساسی برای آلودگی هوا باشند؛ بر اساس شواهد موجود در دهه بعدی، معضل آلودگی هوا بسیار جدّی‌تر خواهد بود و باید شاهد مرگ زودرس شهروندان باشیم.

منبع:فارس

انتهای پیام/

 

تغییرات اقلیمی موجب مرگ زودرس حداقل ۶۰ هزار نفر در سراسر جهان می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.