به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ گفت: از 6 هزار هکتار از باغات شاهین دژ در 650 هکتار درخت هلو و شلیل پرورش می یابد و بطور میانگین از هر هکتار 20 تا 30 تن هلو و شلیل برداشت می شود.
خدایی گفت: میزان تولید سالانه این میوه خوشمزه در شاهین دژ بطور سالانه ده هزار تن است که نزدیک به 50 میلیارد ریال برای باغداران این شهرستان سود به همراه دارد.
او گفت: هلو و شلیل های شاهین دژ در بازار استانهای زنجان، کردستان، تبریز، تهران و استانهای شمالی و همچنین در کارخانجات کنستانتره مصرف می شو.
زعفرانی، آلبرتا، انجیری، سفید و رد تاپ انواع هلو و مغان، شبرنگ و شیشهای انواع شلیل تولید شده در باغات شاهین دژ است.
انتهای پیام/ب