به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محمد صافی در نشست خبری افزود: این تعداد تخت در مراکز درمانی خیریه ای از جمله سایه، هرندی، توسعه فیض و منصوری راه اندازی می شود.
وی با بیان اینکه اکنون در سه بیمارستان خیریه اصفهان شامل عسگریه، حجتیه و زهرای مرضیه (س) حدود 350 تخت فعال است، اظهار کرد: خیران حوزه سلامت سال گذشته برای احداث حدود 60 هزار متر مربع در زیرساخت های درمانی اصفهان مانند بیمارستان ها، درمانگاه ها و خانه های بهداشت کمک کردند.
وی با اشاره به اینکه خیران سلامت اصفهان تاکنون 80 میلیارد تومان تعهد مالی داشته اند که بیشتر آنها انجام شده است، افزود: 70 هزار متر مربع زمین اهدایی نیز از سوی خیران برای ساخت و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی استان اصفهان اختصاص یافته است.
صافی خاطرنشان کرد: از نیمه دوم سال گذشته تاکنون نیز خیران سلامت استان اصفهان یک میلیارد و 750 میلیون تومان برای خرید تجهیزات پزشکی هزینه کرده اند.
وی گفت: بیش از 56 خیریه و 700 سازمان مردم نهاد در حوزه سلامت در استان اصفهان فعال هستند که 450 مورد آنها مجوز دارند.
قائم مقام معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این نشست گفت: با اجرای طرح تحول نظام سلامت، در سه سال گذشته 850 میلیارد تومان در 2 بخش اصلی بهداشت و درمان استان از سوی دولت هزینه شد.
محمد حسین حریری افزود: از این رقم 450 میلیارد تومان در بخش درمان و 400 میلیارد تومان در بخش بهداشت هزینه شد.
وی بابیان اینکه طرح تحول نظام سلامت در بخش بهداشت شامل 2 طرح تحول پزشک خانواده روستایی و شهری است، اظهارکرد: علاوه بر این طرح ها، طرح ایراپن برای غربالگری چهار بیماری در شهرضا در حال اجراست.
حریری خاطرنشان کرد: در طرح تحول پزشک خانواده شهری حدود یکهزار و 810 نفر در اصفهان در قالب شرکت ها به مردم خدمات بهداشتی ارائه می کنند.
وی همچنین گفت: همه بسترهای لازم برای تشکیل پرونده الکترونیک سلامت در استان اصفهان ایجاد شده و این استان در اجرای طرح تحول نظام سلامت در بخش بهداشت در کشور پیشتاز است.
انتهای پیام/م