به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛نجفی شهردارتبریز در خصوص برنامههای پیشبینیشده شهرداری تبریز در راستای رویداد تبریز ۲۰۱۸گفت:استانبول،کووالامپور، تبریز، اصفهان و برخی شهرهای دیگر جزو شهرهای کهن و تأثیرگذار و میراثی در جهان اسلام هستند.
شهردار تبریز با اشاره به ارائه پیشنهاد به اجلاس کشورهای اسلامی در راستای هویت بخشی دوباره به برخی شهرهای مهم و اثرگذار در جهان اسلام، بیان کرد: طبق تصمیمات صورت گرفته برخی شهرها بهعنوان پایتخت گردشگری انتخاب شدند و این پیشنهاد به اجلاس وزرای گردشگری رسید و اقدامات لازم برای انتخاب تبریز بهعنوان پایتخت گردشگری در سال ۲۰۱۸ انجام گرفت.
انتخاب تبریز بهعنوان پایتخت گردشگری یک سهمیه نیست
وی با تأکید بر اینکه انتخاب تبریز بهعنوان پایتخت گردشگری یک سهمیه نیست بلکه تلاش و حرکتهای زیادی منجر به انتخاب این شهر شده است، خاطرنشان کرد: به دلیل هویت و یافتههای شهر تبریز از جمله موزهها، بازار تبریز، شرایط زیرساختی و غیره، منجر به انتخاب شهر تبریز بهعنوان پایتخت گردشگری شده است.
شهردار تبریز خاطرنشان کرد: رویداد تبریز ۲۰۱۸ مختص به تبریز و یا استان آذربایجان شرقی نبوده بلکه اینیک حرکت مثبت در کل کشور است که از بین ۵۸ کشور و هزاران شهر از سراسر دنیا انتخابشده است.
وی تأکید داشت: باید قدر این فرصت را دانسته و از آن استفاده کنیم و تمام ظرفیتها را برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد بزرگ بهکار گیریم.
متولی اصلی تبریز ۲۰۱۸، باید دولت باشد
نجفی با اشاره به اینکه متولی اصلی تبریز ۲۰۱۸، باید دولت باشد، بیان کرد: ریاست جمهوری این موضوع را مطرح کرده و یکی از خواستههای دولت و مردم نیز همین است زیرا شخص رئیسجمهور در شعارهای انتخاباتی خود مکرراً به تبریز ۲۰۱۸ و اهمیت آن برای کشور تأکید کردهاند.
وی با اشاره به اینکه به دلیل وظیفه شهرداری در زمینه مسؤولیت شهری بهعنوان دبیر اجرایی تبریز ۲۰۱۸ انتخابشده است، گفت: شهرداری بیش از یکسال است که در 2 بخش سختافزاری و نرمافزاری وارد موضوع تبریز ۲۰۱۸ شده است.
شهردار تبریز با تأکید بر اینکه شهرداری در حوزه نرمافزاری ازجمله المان سازی، تبلیغات، کارهای فرهنگی و غیره عملکرد خوبی داشته است، تصریح کرد: باید در بخش سختافزاری نیز آمادگی لازم را داشته باشیم تبریز باید از نظر فرودگاه، پایانه، راهآهن و غیره در شرایط مطلوبی قرار گیرد همچنین از نظر زیبایی شهری باید خیابانهای شهر و بسترسازی فضای موزهها برای حضور گردشگر آماده شود.
وی ادامه داد: شهرداری تبریز در سال جاری ۲۹۰ میلیارد تومان بودجه برای تبریز ۲۰۱۸ اختصاص داده و طبق اعلام دولت ۱۰ درصد از بودجه سال ۹۶ به این رویداد اختصاص داده میشود.
نجفی با اشاره به اینکه اگر بتوانیم در کنار ۲۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری برای تبریز ۲۰۱۸، یکهزار میلیارد تومان نیز از دولت بگیریم، میتوان زیرساختهای زیادی در شهر را آماده کرد، گفت: برای عملی شدن اهداف نیاز به حرکت دستهجمعی وجود دارد و شهرداری بهتنهایی از عهده این کارها برنمیآید.
وی در تشریح عملکرد شهرداری برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ با بیان اینکه در حوزههای مختلف ازجمله زیرساختها وارد عمل شده است، افزود: در حال حاضر با آمادهسازی پایانه تبریز توسط شهرداری پذیرای روزانه ۳۰ هزار نفر مسافر هستیم.
25مردادماه فاز اول سالن همایش بینالمللی تبریز به بهرهبرداری میرسد
شهردار تبریز در ادامه به احداث سالن همایش بینالمللی اشاره کرد و گفت: ۲۵ مردادماه فاز اول این سالن افتتاح خواهد شد و نهایت تا یک ماه دیگر این مجموعه بهصورت کلی افتتاحشده و مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
وی بابیان اینکه در بهینهسازی تاکسیهای شهری نزدیک به ۴ هزار تاکسی تعویض شده است، ابراز کرد: تا یک و نیم ماه دیگر چند اتوبوس 2 طبقه گردشگری وارد شهر خواهد شد.
نجفی ایجاد تاکسیهای «از من بپرس» در سطح شهر را یکی دیگر از اقدامات شهرداری برای آمادگی در تبریز ۲۰۱۸ مطرح کرد و افزود: آمادهسازی پارکها، برپایی برنامههای فرهنگی، از دیگر برنامههای شهرداری است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط حاکم ترافیکی شهر، شهرداری در چند سال اخیر ازنظر زیرساختی اقدامات شایستهای از قبیل ساخت زیرگذر، روگذر و چند لاین کردن خیابانها انجام داده که علاوه بر کاهش ترافیک منجر به زیبایی شهر نیز شده است.
شهردار تبریز با یادآوری ساخت المانهایی در ورودی شهر با طرحهای زیبا، گفت: دهم دیماه سالجاری که روز افتتاح برنامههای تبریز ۲۰۱۸ خواهد بود مردم قطعاً شاهد تغییرات مثبت خواهند شد.
نجفی هماهنگی فیمابین شهرداری تبریز با تمام وزارتخانهها را مطرح کرد و بابیان اینکه حتی اکثر فدراسیون توافق کردهاند که حداقل یک رویداد ورزشی را در تبریز برگزار کنند، ادامه داد: هفته آینده نیز میزبان بیش از یکهزار و ۷۰۰ آزاده از سراسر کشور خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: اخیراً پرواز تبریز هامبورگ راهاندازی شده و در برنامه آتی پروازهای تبریز مسکو و باکو و بینشهری راهاندازی خواهد شد.
نجفی ادامه داد: بازسازی ناوگان حملونقلی، بازسازی بخش خصوصی جزو برنامههای شهرداری بوده همچنین برخی پروژههای عمرانی از قبیل تقاطع، پیادهرو، روگذر و زیرگذر، ورود و خروج نیز توسط شهرداری تبریز اجرا میشود.
وی با اشاره به ساخت 2 المان در ورودی شهر توسط اروپا و تهران، بیان کرد: ایجاد پارکها با نام شخصیتها، چاپ کتاب در راستای تبریز، زیباسازی نماها از دیگر برنامههای شهرداری با مشارکت خود مردم در تبریز ۲۰۱۸ خواهد بود.
مردم بهترین قاضی در شهر هستند و خدمات شهرداری را میبینند
وی به راهاندازی کارخانه جدید آسفالت اشاره کرد و بابیان اینکه کارخانه قبلی آسفالت شهرداری تبریز از ۳۰ سال گذشته فعالیت میکرد، تصریح کرد: این کارخانه بهصورت گازی فعالیت خواهد کرد و اصلاً مازوتی در آن استفاده نمیشود که باعث افزایش کیفیت آسفالت نیز خواهد شد.
شهرداری تبریز با تأکید به اینکه مردم بهترین قاضی در شهر هستند و خدمات شهرداری را میبینند، اظهار کرد: در سه ماه اخیر ۸۰۰ هزار تن آسفالتریزی در شهر تبریز داشتهایم که ۷۰ درصد سهمیه آسفالت سال در این سه ماه تمامشده است.
وی اضافه کرد: آسفالتریزی تبریز تا مهرماه به اتمام خواهد رسید و در حال حاضر مسیر اتوبوسهای تندرو، پاسداران در حال انجام است.
وی در پایان سخنان خود خصوص تبیین فرهنگ گردشگری در استان بیان کرد: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و شهرداری تبریز برنامه آموزش نحوه رفتار و برخورد با گردشگر اجرا کردهاند و حتی آموزش زبان انگلیسی برای تاکسیها، اتوبوسها، بازاریان و غیره را نیز داریم.
منبع: خبرگزاری فارس
انتهای پیام/ش