به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد کاظمی نماینده مردم ملایر در مجلساظهار داشت: یکی از دلایل طولانی،شدن پرداخت یارانه کشمش باغداران این بود که سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده بود باید همه مدارک شهرستانها به صورت یکجا ارائه شود تا دستور پرداخت صادر شود.
وی با بیان اینکه برخی از شهرستانها مانند تاکستان و قزوین مستندات و مدارکی که ارائه کرده بودند با آمار و ارقام سازمان برنامه و بودجه مطابقت نداشت و این امر سبب متوقف شدن کار پرداخت شده بود تصریح کرد: با حضور نمایندگان در سازمان برنامه و بودجه مسئولان ذیربط را متقاعد کردیم که اگر در برخی،شهرستانها طبق دستور وزارت خانه عمل نشده به استان همدان ربطی ندارد و نهایتا دستور پرداخت مابقی یارانه کشمش ملایر صادر شد.
کاظمی با بیان اینکه با پیگیری نمایندگان شهرستان از سال گذشته تاکنون مبلغ 14 میلیارد تومان یارانه سبزه برای باغداران در نظر گرفته شد که مبلغ 6 میلیارد تومان از این مبلغ سال گذشته به حساب باغدارن واریز و مبلغ 7 میلیارد تومان نیز 21 مراد ماه امسال به حساب سازمان جهاد استان همدان واریز شد و طی 24 تا 48 ساعت آینده به حساب باغداران ملایری واریز میشود.
وی با اشاره به اینکه تزریق مبلغ 13 میلیارد تومان به شهرکوچکی مانند ملایر فضای اقتصادی و بازار ملایر را متحول میکند اظهار داشت: برای سال آینده در نظر داریم صندوق تعاونی باغداران را تشکیل دهیم و اگر موفق به دریافت یارانه دولتی کشمش شویم آن مبلغ را به حساب این صندوق واریز کنیم.
نماینده مردم ملایر بیانکرد: یارانه مورد نظر از محل این صندوق در زمینههای بهینهکردن فرآوری کشمش، تغییر شیوه باغداری ، بستهبندی و نحوه چینش انگور و نگهداری ،سیستم آبیاری نوین و به ویژه در راستای آموزش باغداران و کشاورزان مورد استفاده قرار میگیرد.
کاظمی با اشاره به اینکه یکی از ایرادات جدی به وزیر جهاد کشاورزی کمبود آموزش کشاورزی و باغداری نوین توسط وزارت جهاد به کشاورزان استان همدان بوده است، ابراز امیدواری کرد: تشکیل این صندوق و ذخیره مبلغ یارانه دولتی کشمش در آن رشد و تعالی شهرستان و رونق محصول کشمش و انگور ملایر را به دنبال داشته باشد.
نماینده مردم ملایر با اشاره به اینکه یکی از ایرادات عمده من به وزیر جهاد کشاورزی در فراکسیون امید کمبود تقاضا در مقابل عرضه مرغ بود تصریح کرد: با توجه به اینکه تولید مرغ کشور از یکمیلیون و 900هزار تن به 3 میلیون و700 هزار تن رسیده است اما جهاد کشاورزی در بخش بازاریابی و صادرات هیچگونه اقدامی نکرده و این امر موجب کمبود تقاضا نسبت به عرضه مرغ و در نتیجه نابودی صنعت مرغ در کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه وزیر جهاد کشاورزی رای اعتماد میآورد اما باید این نواقص را نیز برطرف کند، گفت: ضروریاست وزیر جهاد کشاورزی مشکلات کلیه اعضای اتحادیه و کانونهای مرغداری در سراسر کشور را مورد بررسی قرار دهد.
عضو فراکسیون قضایی مجلس در خصوص کابینه یازدهم نیز بیان داشت: نظر قطعی در خصوص کاندیداهای وزارت در کابینه یازدهم قطعا بعد از شنیدن برنامهها و صحبتهای وزرای پیشنهادی است .
نماینده مردم ملایر با اشاره به اینکه کارها و اقدامات وزرایی که در دولت یازدهم مسئولیت داشتند قابل عرضه و بیان است، گفت: اما در خصوص وزرای جدید نیاز به تطبیق ، بررسی برنامهها و بررسی سوابق علمی، تجربی ، حسنسابقه، سلامت نفس ، دنیا طلب نبودن و غیره وجود دارد.
انتهای پیام/خ