وی عنوان کرد: در این نشست مقرر شد بیمارستان 274 تختخوابی یاسوج تا آبانماه امسال تحویل دانشگاه علوم پزشکی شود و قبل از تحویل موقت دانشگاه پیگیر تجهیز بیمارستان باشد تا مردم در کمترین زمان ممکن از خدمات بهرهمند شوند.
ایلامی با تشریح تفاوت پروژههای عمرانی حوزه بهداشت و درمان با سایر پروژههای دیگر ابراز کرد: در برخی مواقع هزینه تجهیز یک پروژه بهداشتی و درمانی بیش از اعتبار ساخت آن پروژه بوده به طور مثال برای احداث تاسیسات موسسه پرتودرمانی 500 میلیون تومان نیاز است در حالی برای تجهیز آن بین 6 تا 7 میلیارد تومان هزینه میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد حضور خیران حوزه سلامت در پروژههای عمرانی را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: عملیات اجرایی مرکز جامع سلامت دیشموک با حمایت بنیاد علوی بزودی کلنگزنی میشود.
ایلامی از تحویل دو دستگاه کلینیک سیار دندانپزشکی با اعتبار هزینه شده 540 میلیون تومان با هدف خدمت به مناطق محروم استان ابراز خرسندی کرد و گفت: بزودی فعالیت این دو درمانگاه سیار دندانپزشکی برای ارائه خدمت به جامعه هدف با اولویت افراد زیر 14 سال و زنان باردار آغاز میشود.
وی با تاکید بر اینکه پیگیر مجوز لازم برای پذیرش دانشجوی خارجی با هدف کمک به توسعه استان هستیم ادامه داد: امسال برای نخستینبار دانشگاه علوم پزشکی یاسوج پذیرش دانشجو از سراسر کشور و حتی دانشجویان خارج از کشوراز جمله عراق، پاکستان و سوریه برای ترم تابستان داشت.
ایلامی گفت: طرح تحول سلامت برکات خوبی برای مناطق محروم از جمله کاهش پرداخت از جیب مردم داشت که امیدواریم با انجام کارهای کارشناسی ضعفهای این طرح نو در دولت دوازدهم با تدبیر وزیر بهداشت برطرف شود.
وی از تدوام سفرهای شهرستانی هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: مشکلات مناطق مختلف در این مناطق بررسی و در کمترین زمان ممکن تعیین تکلیف میشوند.
ایلامی با تشریح خدمات انجام شده توسط دو اورژانش هوایی یاسوج و گچساران افزود: در صورت فراهم شدن زیرساختهای لازم برای ایجاد اورژانس هوایی کهگیلویه بزرگ در کمترین زمان ممکن بالگرد نیز مستقر میشود.
انتهای پیام/غ