به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ لکههای پوستی میتواند ظاهر پوست را تحت تاثیر قرارداده سبب پیری زودرس و کاهش سطح اعتماد به نفس در افراد شود.
این لکهها به دلایل مختلفی به وجود میآیند از جمله لکههای ناشی از جای زخم و سوختگی، لکههای جوشگاههای پوستی، لکههای بارداری، لکههای ایجاد شده در اثرنور خورشید، برخی از بیماریهای پوستی، کبدی و لکههای ناشی از سن که میتوانند در صورت عدم رسیدگی به موقع و درمان فوری به لکههایی دائمی و مقاوم به درمان تبدیل شوند.
برای ازبین بردن لکههای پوستی درگام اول مراجعه به متخصص پوست و استفاده از راهکارهایی، چون لایه برداری با کرمهای موضعی، دستگاه میکرودرم ابرژن، پلینگ و در نهایت لیزر وجود دارد.
بسیاری از لکههای پوستی به دلیل برخی عادتهای اشتباه درزندگی روزانه ایجاد میشوند و با اصلاح شیوه زندگی، درمان استرس و کنترل آن و تغذیه میتوانید پوستی شفاف و درخشان داشته باشید از جمله شیوههای روشن سازی پوست میتوان موارد زیررا نام برد.
کم آبی بدن یکی از اصلیترین مواردی است که سبب بروز لکههای پوستی میشود، مصرف میزان کافی از آب برای دفع مواد سمی ازبدن بسیار مفید است و سبب جلوگیری از بروز لکههای تیره پوستی میشود، پس براساس وزن و قد بدن خود به میزان استاندارد آب درطول روز بنوشید تا پوستی روشن و درخشان داشته باشید.
بیشتر بخوانید: با دمدستیترین مواد خانگی ملکه زیبایی شوید!
مشکلات پوستی به جز آفتاب سوختگی یا سوختگی و زخم بیشتر منشاء درونی دارند، به همین دلیل اگر دچار مشکلات پوستی هستید رژیم غذایی خود را اصلاح کنید و درآن انواع میوهها و سبزیجات را قراردهید، مواد غذایی حاوی فیبر یک مکمل درمانی عالی و بدون هیچ عارضه جانبی برای سلامت و زیبایی پوست شما هستند.
از جمله مواد غذایی که به روشنی و رفع لکههای پوستی کمک میکند، میتوان غذاهای پروتئینی طبیعی مانند ماهی، آجیل و گوشت سفید، غلات مانند گندم و برنج قهوهای، سبزیهای دارای برگ سبز مانند کلم بروکلی، گوجه فرنگی و چغندر را نام برد.
اسیدهای چرب امگا سه و شش موجود در گوشت ماهی و آبزیان دریایی میتواند سبب درمان بسیاری از مشکلات پوستی و درخشان شدن صورت شود.
ویتامین D یکی از ضروریترین عناصر مورد نیاز بدن برای جلوگیری از پیر شدن و بروز چین و چروک است، مهمترین منبع تامین این ویتامین ارزشمند نور خورشید است.
اما تابش شدید نور خورشید درفاصله ساعت ده صبح الی چهار بعد ازظهر میتواند منجر به بروز لکههای پوستی و حتی ابتلا به سرطان شود به همین دلیل کارشناسان توصیه میکنند افراد برای بهره گیری از نور خورشید بدون آسیب رسیدن به پوست صورتشان در فاصله ساعت ۶ الی ۹ صبح در معرض تماس مستقیم با نور خورشید قراربگیرند.
اگر پوست صورت شما چرب است و سابقه جوش زدن را دارید، جوشگاهها یکی از اصلیترین دلایل ایجاد لکههای صورت است. لکههای صورت در این حالت به صورت قرمز رنگ دیده میشود و امکان دارد هیچ گاه از بین نرود.
برای جلوگیری از بروز جوشگاه توجه به درمان و پیشگیری از ایجاد جوش صورت بسیار مهم است، اگر با مشاهده اولین نشانههای ناشی از آکنه صورت به درمان آنها بپردازید و رژیم غذایی خود را رعایت کرده و از دستکاری جوشها خودداری کنید با مشکلی به نام جوشگاه و ایجاد لکههای دائم برروی صورت خود مواجه نمیشوید.
با استفاده یک الی دوبار از ماسکهای زیر با توجه به نوع پوست خود میتوانید سلولهای مرده پوست را از بین برده و چهرهای درخشان و پوستی صاف بدست آورید.
ماسک آلوئه ورا با لیمو ترش، ماسک خمیر زردچوبه با آب، ماسک روغن نارگیل، ماسک روغن زیتون و عسل، اسکراب شکر و لیموترش، ماسک میوه پاپایا و عسل، ماسک خیار، ماسک چای سبز، ماسک روغن ماهی یا امگا سه که تداوم استفاده از این ماسکها سبب درمان بسیاری از لکههای پوستی میشود.
انتهای پیام/