به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، وی افزود تاکنون درباره تصمیمهای راهبردی امریکا در خصوص افغانستان تصمیمی گرفته نشده است."
به گفتۀ وی واشنگتن به نهایی سازی راهبرد تازه نظامیاش در افغانستان، "بسیار بسیار نزدیک" شده بود و یکی از گزینههای شامل در راهبرد جنگ افغانستان، "خصوصی سازی جنگ" است.
وی در ادامه گفت که با بررسی تمامی گزینه به شمول خصوصی سازی جنگ افغانستان، واشنگتن میخواهد نقاط مثبت و ضعف این گزینهها را روشن سازد.
از سوی دیگر، روسيه با خصوصی سازی جنگ افغانستان مخالفتاش را اعلام کرده است.
روسيه مىگويد که مأموريت نظامى امريکا در افغانستان، با ناکامى روبهروست و مسکو از واشنگتن خواسته است که به حضور نظامى در افغانستان پایان دهد.
ضمير کابلوف، نمايندۀ ویژه روسيه براى افغانستان، درگفتوگو با يک روزنامۀ روسى، میگوید که روسیه هیچ وقت موضوع فوری در خروج نيروهاى امريکايى از افغانستان را مطرح نکرده است، اما نيروهاى امريکايى در چند سال گذشته هيچ کارى در افغانستان انجام نداده و اکنون بايد افغانستان را ترک کنند."
وی اضافه کرد که اگر اوضاع افغانستان همچنان رو به بدتر شدن رود، این کشور به يک زادگاه هراسافگنان درجهان، مبدل خواهد شد.
این درحالیست که پیش از این جان مککین، یکی از سناتوران پرنفوذ امریکایی راهبرد خودش را برای افغانستان که دربرگیرنده افزایش حملات هوایی بر طالبان و شبکۀ حقانی است، اعلام کرده بود.
وی که ریاست کمیته خدمات تسلیحاتی را نیز به دوش دارد، این گام را از بهر این برداشته است که ادارۀ ترمپ آن را نبرداشته است.
راهبرد مککین دربرگیرنده فرستادن سربازان بیشتر امریکایی برای مأموریتهای ضد هراسافگنی به شمول افزایش قدرت دفاعی نیروهای امریکایی درافغانستان، کمک به نیروهای افغان و دادن صلاحیت بیشتر به ارتش امریکا برای هدف قرار دادن دشمنان نیروهای امریکایی به شمول طالبان، شبکۀ حقانی، شبکۀ القاعده و داعش است.
به گفتۀ وی امریکا باید با واقعیتها رو بهرو شود و آن این که درحال بازنده شدن درجنگ افغانستان است و اکنون زمان آن رسیده است تا این وضعیت تغییر کند.
وی تأکید کرد که امریکا باید با حکومت افغانستان دربارۀ حضور پایدار نیروهای امریکایی برای پیشبرد عملیاتهای ضد هراسافگنی به توافق برسد و نیز فشارهای بیشتر بر پاکستان از بهر پناه دادن به هراسافگنان، وارد شوند.
انتهای پیام/