به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ فرزخراد در جلسه شورای برنامه ریزی استان که به بررسی سند آمایش اختصاص داشت تاکید کرد: برای احداث واحدهای صنعتی و نیروگاهها با توجه به سند آمایش باید مکانهای مناسب در نظر گرفته شود و هماهنگی بین منابع طبیعی و امور اراضی لازم است.
معاون عمرانی استاندار، توسعه راهها و مسائل فرهنگی را از دیگر موضوعات در سند آمایش دانست که برنامه ریزان باید به آنها توجه کنند.
وی همچنین وجود بالغ بر ۵ هزار ساخت و ساز غیر مجاز در زمینهای کشاورزی را از معضلات استان بیان و اضافه کرد: برای جلوگیری از این ساخت و سازها باید ضمن اقدامات بازدارنده، افراد هم هدایت شوند.
یاری، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم سند آمایش قزوین را یکی از بهترین سندهای آمایش ملی دانست و اظهار امیدواری کرد با همکاری مدیران ارشد استان در اجرای این سند، قزوین در کشور الگو شود.
یاری اضافه کرد: برخی از نقشههای سند آمایش مانند انرژیهای بادی، خورشیدی، کشاورزی، دامداری، فولاد و صنایع باید اجرایی شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، تبدیل قزوین به مقصد گردشگری، انتقال آب، احیای دشت قزوین و در نظر گرفتن آوج و آبگرم به صورت جداگانه در تقسیمات کشوری را از جمله موارد موفقیت آمیز در استان نام برد که مطابق با نقشههای سند آمایش و برنامه ریزی صحیح شکل گرفته است.
حبیبی، معاون اقتصادی استاندار قزوین هم در این جلسه جهت گیریهای استان را منبطق بر برنامه ریزیها و سیاستهای سند آمایش بیان کرد.
وی همچنین گفت: صادراتِ استان از یک گمرک به چند گمرک رسیده است که البته بیشتر صادرات باید از گمرک استان باشد.
حبیبی اضافه کرد: افزایش میزان صادرات به استانهای دیگر نشاندهنده تنوع تولیدات و ارتقای کیفیت تولیدات است.
انتهای پیام/