به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ علی فاتحی مسئول شبکه دامپزشکی ابرکوه گفت: کشتار بدون نظارت و غیر اصولی مخاطره آمیز است و می تواند منجر به بروز بیماری های مشترک و به خطر افتادن سلامت افراد شود به همین دلیل از شهروندان خواهشمندیم از ذبح دام در خارج از کشتارگاه و یا خرید گوشت های فاقد مهر بهداشتی و کشتار شده در خارج کشتارگاه جدا خودداری کنند.
فاتحی نیا در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت نظارت کارشناسان دامپزشکی بر روند کشتار و حمل اشاره نمود واز راه اندازی سیستم ثابت پیش سردگذاری لاشه های دام در کشتارگاه شهرستان ابرکوه خبرداد.
فاتحی افزود: هدف از اجرای این طرح پیشگیری از سرایت بیماری های مشترک از حیوان به انسان است و در این فرایند PH گوشت کاهش یافته و علاوه بر نابودی بسیاری از عوامل بیماری زا از جمله تب کریمه کنگو منجر به تردی گوشت و ایجاد بو و طعم مطلوب می شود.
وی گفت: در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت، لاشه ها ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی می شوند و با حفظ موازین بهداشتی و بعد از پیش سردگذاری به مدت 24 ساعت، به وسیله خودروهای مجهز به سردخانه به مراکز توزیع حمل می شود.
انتهای پیام/ ی