به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،آرام ظاهری کشاورز سردشتی استفاده از کودهای دامی و ارگانیک، وضع جوی مناسب، کنترل علف های هرز، آمادگی زمین، شخم زدن مناسب و آبیاری به موقع و کنترل به موقع آفات و بیماری های گیاهی را از اقدامات کنترلی مناسب برای افزایش کیفیت و کمیت محصول کشاورزی عنوان کرد.
این کشاورز سردشتی در مزرعه شخصی و در حاشیه رودخانه زاب اقدام به کشت خیار و انواع صیفی جات می کند.
آرام ظاهری کشاورز سردشتی گفت: در پرورش خیار چنبر 85 سانتی متری از هیچگونه کود شیمیایی استفاده نشده است.
انتهای پیام/ع