به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ قسمت عظیمی از اقتصاد استان آذربایجان غربی از راه کشاورزی در حال گردش می باشد و با رسیدن فصل برداشت به خصوص برداشت میوه ها، هم بازار شهرها و روستاها رونق یافته و هم بازار تجار و صادرات گرم می شود.
یکی از تنوع های میوه های استان ما هلو است که از مهم ترین محصولات استان آذربایجان غربی بوده و خواص زیادی دارد.
هلو ملین است و باعث تسکین تشنگی می شود، مقدارفراوانی ویتامین A دارد و همچنین حاوی ویتامینهای C،B2،B1 نیاسین و مواد معدنی شامل کلسیم،آهن،فسفر،پتاسیم و سدیم می باشد اما افراد مبتلا به دیابت باید از مصرف هلو پرهیز کنند.
در رابطه با کشت هلو در استان باید بگوییم: سطح زیر کشت هلو در استان 5856 هکتار و محصول تولیدی آن بر اساس پیش بینی سال 96 به مقدار 66499 تن که به ترتیب اولویت ارومیه 28600 تن، میاندوآب 12150 تن ، اشنویه 11197 تن، و مابقی محصول در سایر شهرستان ها تولید می گردد. در تولید محصول هلو نیز استان آذربایجان غربی رتبه چهارم کشور را دارا می باشد که در حدود 80 درصد محصول به صورت تازه خوری و مابقی یا جذب صنایع تبدیلی داخلی استان مصرف می شود.
انتهای پیام/ب