به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه انگلیسی در گزارشی افزود: آلمان اعلام کرده که شتابی برای اعزام نیروهای مازاد به افغانستان ندارد و انگلیس نیز تصریح کرده است که فراتر از افزایش نیرویی که اوایل سال جاری میلادی قول ان را داده بود، اقدام نخواهد کرد.
در همین حال فرانسه اعلام کرد که این کشور تصمیمی در این باره نگرفته اما یک کارشناس نظامی فرانسه گفت که اگر پاریس با بازگشت به اففانستان موافقت کند، وی از این تصمیم متعجب خواهد شد. اسپانیا و ایتالیا نیز از اظهارنظر در مورد این موضوع امتناع کرده اند.
انتظار می رود که رئیس جمهوری آمریکا پس از اعلام راهبرد جدید واشنگتن در قبال افغانستان در اواخر روز دوشنبه، بیش از چهارهزار نیروی امریکایی بیشتر به افغانستان اعزام کند.
ترامپ تحت راهبرد جدید امریکا در قبال افغانستان گفت که نیروهای امریکایی در افغانستان اکنون برای پیروزی می جنگند.
وی گفت: ما در حاال کشتن تروریستها در افغانستان هستیم.
فرماندهان آمریکایی اوایل امسال هشدار داده بودند که آمریکا در افغانستان در بن بست قرار گرفته و جیمز متیس وزیر دفاع آمریکا نیز پیشتر اذعان کرده بود که کشورش در حال پیروز شدن در افغانستان نیست.
با این حال به رغم ادامه تعهد دولت ترامپ در قبال افغانستان، به نظر می رسد که کشوههای اروپایی عضو ناتو در برابر درخواست واشنگتن برای اعزام نیروی بیشتر به افغانستان مقاومت می کنند.
' اورسولا وان در لین' وزیر دفاع آلمان در این باره گفت که کشورش که 950 نیرو در افغانستان دارد، در میان اولین کشورهایی که نیروی بیشتر به افغانستان اعزام خواهد کرد، قرار ندارد. وی افزود: زمانیکه ما پارسال شمار نیروهایمان را در افغانستان تا 18 درصد افزایش دادیم، دیگر کشورها شمار نیروهایشان را کاهش دادند.
وزیر دفاع انگلیس نیز اعلام کرد: ما پیشتر در ماه ژوئن (خرداد) اعلام کردیم 85 سرباز بیشتر را به اففانستان اعزام می کنیم. تغییری در شمار این نیروها اعمال نخواهد شد.
ژان دومینیک مرچه یک کارشناس امور دفاعی در فرانسه در این رابطه عنوان کرد: اگر فرانسه آماده بازگرداندن نیرو به فرانسه باشد این مسئله موجب تعجب من خواهد شد. ما پیشتر حضوری پررنگی در کشورهایی همچون مالی، نیجر،چاد، بورکینافاسو و عراق داشته ایم. نیروهای فرانسوی زیادی در این کشورها مستقرند.
به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ شامگاه دوشنبه به وقت محلی در جمع گروهی از نظامیان و شخصیت های سیاسی کشورش در آرلینگتن ویرجینیا با تاکید بر اینکه به وزیر دفاع و رئیس امنیت دستور داده که سیاست های آمریکا در افغانستان را مورد بررسی قرار دهند.
وی خروج نظامیان کشورش را از عراق در سال 2011 شتابزده و بدون مطالعه عنوان کرد که راه برای ورود داعش باز کرد و تاکید کرد: نمی توانیم همان اشتباه را در افغانستان تکرار کنیم.
رئیس جمهوری آمریکا افزود: سیاست های استراتژیکی ما در افغانستان و جنوب آسیا بطور قاطع تغییر خواهد کرد. درباره تعداد نیروها و یا برنامه های نظامیان حرفی نخواهیم زد برای آنکه دشمنان از برنامه های ما مطلع نشوند.
انتهای پیام/