مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد گفت: 15 پروژه آبرسانی روستایی با اعتباری بالغ بر 22 میلیارد تومان در استان کلنگ‌زنی و افتتاح می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ فیض‌اله پاسره در یاسوج ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت، تصریح کرد: هفته دولت فرصتی برای بازگویی خدمات نظامی است که با وجود آمد و رفت دولت‌های متعدد همچنان به دنبال ایجاد شرایط آیده‌ال برای مردم است.

مدیرعامل شرکت آبفای روستایی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در دو سال اخیر با پیشنهاد دولت، تلاش و پیگری نمایندگان و موافقت رهبر گرانقدر انقلاب، مبالغ بسیار خوبی از محل صندوق توسعه ملی که مختص به سرمایه‌گذاری و اشتغال است برای توسعه و آبادانی روستاها و به ویژه در زمینه آبرسانی تخصیص داده شد.

پاسره گفت: از این اعتبارات حدود 381 میلیارد ریال به کهگیلویه و بویراحمد تخصیص داده شد که با پروژه‌هایی که تعریف کردیم و پیشرفت خوب و قابل قبول مجتمع‌ها و پروژه‌های آبرسانی در سطح استان تقریباً تمام این بودجه جذب و تزریق شد.

وی با اشاره به اینکه از 1676 روستای استان قریب به 1400 روستا دارای تاسیسات آب هستند، گفت: 18 مجتمع آبرسانی و 8 پروژه تک روستایی برای استان تعریف شد که قریب به 471 روستا با جمعیتی افزون بر 107 هزار نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد.

پاسره افزود: از سویی همزمان با عملیات اجرایی و عمرانی، در زمینه سلامت آب اقداماتی در این چند سال تدارک دیده شد.

وی گفت: تجهیز مخزن‌های آب روستایی به روش نوین گند زدایی آب به روش الکترولیز نمک طعام، در راستای سلامت بهتر و همچنین خطرات کمتر عملیاتی شد و هم اکنون 17 دستگاه الکترولیز نمک طعام در سطح استان نصب شده که بنا داریم این روش را برای کل استان و همه مخازن آب روستایی اجرا کنیم.

مدیرعامل آبفای روستایی استان گفت: از سویی مطالعه و تحقیق در خصوص سلامت آب، بررسی و ارزیابی مستمر سلامت و کیفیت آب همواره در دستور کار بوده و در این زمینه نیز یکی از بزرگترین آزمایشگاه‌های آب و فاضلاب در بین شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی کشور را با پیشرفتی بالای 90 درصد با بهترین و مدرن‌ترین تجهیزات آماده بهره‌برداری کردیم.

وی گفت: لازم به ذکر است اخیراً اقدام به خرید ( gc.mass ) دستگاه جی‌سی‌مس کرده‌ایم و این دستگاه قادر به سنجش آلاینده‌های عالی و سموم است و یکی مدرنترین وسیله‌های مورد نیاز مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی است.

پاسره ادامه داد: اقتصاد مقاومتی و مبارزه جدی با فساد مبحث دیگری بود که با توجه به اهمیت و حساسیت آن و به ویژه تاکیدات رهبر انقلاب در شرکت دنبال کردیم و در این زمینه علاوه بر بررسی فعالیت‌ها و کاهش هزینه‌ها، برون سپاری خدمات، بستن گلوگاه‌های فساد با بهبود نظارت‌ها و محول شدن بسیاری از فرآیندهای خرید تاسیسات آب خود به پیمانکاران، اجرای نظارت‌های مستمر، اصولی و استاندارد در اجرای پروژه‌ها، الزام به خرید کالا و تجهیزات با کیفیت بالای ساخت داخل و مواردی از این دست، انجام شد.

وی بیان داشت: یکی از مشکلات روستاییان و گلایه‌مندی آنها قرائت کنتورها بود، در این زمینه برای اولین بار در استان قرائت سیستمی، صدور و پرداخت در لحظه با حساسیت بالا و خطای بسیار پایین را هم برای اطمینان روستائیان و هم برای کاهش هزینه‌های مردم و کاهش هزینه‌های دولت اجرا شد و هم اکنون حدود 130 روستا تحت پوشش این طرح قرار گرفته‌اند.

پاسره در ادامه به لزوم صرفه جویی و اصلاح شبکه ها برای جلوگیری از هدر روی آب اشاره کرد و گفت: هدر روی آب در ایران و استان کهگیلویه و بویراحمد بالا است، بخشی از این به مسئولان برمی‌گردد که باید با اصلاح شبکه و تنظیم فشار آب از هدر روی جلوگیری کنند و بخشی هم به مردم برمی‌گردد که باید با رعایت الگوی صحیح مصرف و عدم استفاده از آب شرب برای مصارف غیر آن کمک کنند.

مدیرعامل آبفای روستایی استان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات ما انشعابات غیر مجاز است، هم صدمه به تاسیسات آبی مردم وارد می‌شود و هم هدر روی آب، در این خصوص در سال 95 قریب به 3584 انشعاب غیر مجاز شناسایی و برخورد شد و در این چند ماهه نیز بیش از 1700 مورد شناسایی این دست انشعابات را داشتیم.

پاسره در پایان خاطرنشان کرد: هم اکنون حدود 59 هزار مشترک آب روستایی در استان داریم که با تمام توان و با وجود همه کمبودها، تلاش در آبرسانی سالم و پایدار به آنها خواهیم داشت و از طرفی سایر روستاها نیز که به نوعی و به هر ترتیب تحت پوشش نیستند را نیز رصد می‌کنیم و به آنها هر موقع که درخواست کنند خدمات رسانی خواهیم داشت.

 

انتهای پیام/ش

خرید دستگاه پیشرفته جی‌.سی‌.مس برای آبفار کهگیلویه و بویراحمد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.