به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان ضمن تبریک این روز به عموم هموطنان و باتوجه به خطرات ناشی از انتقال بیماریهای قابل سرایت بین انسان و حیوانات و ضرورت پیشگیری از ابتلا به این دسته از بیماریها، با صدور اطلاعیهای خواستار توجه مردم به نکات بهداشتی در هنگام ذبح دام شد.
دامپزشکی شهرستان درمیان در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان ضمن تبریک این روز به عموم هموطنان و باتوجه به خطرات ناشی از انتقال بیماریهای قابل سرایت بین انسان و حیوانات و ضرورت پیشگیری از ابتلا به این دسته از بیماریها، با صدور اطلاعیهای خواستار توجه مردم به نکات بهداشتی در هنگام ذبح دام شد.
در این اطلاعیه آمده است:
کشتار دام در معابر و اماکن مسکونی سبب گسترش بیماریهای مشترک بین انسان و دام می شود لذا ذبح دام قربانی را در کشتارگاه های دام و تحت نظر کارشناسان دامپزشکی انجام دهید.
گوشت نذری تازه را قبل از مصرف 24 ساعت در دمای یخچال ( صفر تا 4 درجه سانتی گراد) نگهداری نمائید.
دل و جگر تازه دام نذری را به مدت 48 ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف نمائید.
با ذبح دام نذری در کشتارگاه های دام ، سلامتی و بهداشت را به خود و خانواده هدیه نمائید.
در هنگام ذبح دام حتماً از دستکش و عینک کار استفاده گردد .
از ریختن خون دام در معابر عمومی خودداری گردد .
از هرگونه تماس با انگل یا موجود خارجی روی پوست و پشم دام (کنه ، کک و ... ) خودداری گردد .
بعد از ذبح دام حتماً محل ذبح شستشو وضدعفونی گردد . (برای این منظور می توان از ضدعفونی کننده های موجود درمنزل مانند وایتکس ویا اهک و.. استفاده گردد).
در هنگام ذبح مراقبت گردد ترشحات یا خون حاصل از ذبح به داخل چشم یا دهان وارد نشود.
جهت قطعه قطعه کردن لاشه ، حتماً از دستکش و عینک کار استفاده گردد.
شهروندان عزیز: مجدداً تاکید می شود دام قربانی را درکشتارگاه ذبح و گوشت نذری را 24 ساعت در یخچال نگهداری نمایید ، سپس با رعایت مسائل بهداشتی (استفاده ازدستکش) نسبت به قطعه قطعه کردن گوشت و بسته بندی آن اقدام نمایید.
منبع:بهداشت نیوز
انتهای پیام/
بهبه چه صدایی
مردم عزیز،خواهشن این نکات بهداشتی گفته شده رو جدی بگیرید!