برداشت برنج در شالیزار های شمال کشور

۰۵ / ۰۶ / ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۶
/
برنج یکی از مهم‌ترین غلات و دانه‌های خوراکی جهان است که نیمی از جمعیت جهان به عنوان غذای اصلی به آن وابسته هستند.
تابستان فصل برداشت ساقه‌های طلایی برنج در شمال کشور است و کشاورزان به دو شیوه‌ی دستی و مکانیزه، اقدام به برداشت این دانه‌ی غذایی مهم، می‌کنند.
کشت اول برنج از فروردین ماه آغاز می‌شود و کشاورزان در پایان تیرماه این محصول را برداشت یا به اصطلاح «دِرو» می‌کنند. به منظور استفاده بهینه و بهره‌وری بیشتر اراضی شالیکاری، کشت دوم بلافاصله بعد از کشت اول آغاز می‌شود.
در کشت دوم برنج، همانند کشت اول، تمام مراحل داشت و کاشت انجام و محصول در آبان ماه برداشت می‌شود.
کشاورزان معتقدند محصول کشت دوم برنج، عطر، طعم و کیفیت بهتری نسبت به کشت اول دارد و همین مسئله علت بالاتر بودن قیمت این نوع برنج است.
پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.