آغاز فصل صید ماهی هر ساله از نیمه مهرماه تا میانههای فروردین ماه به طول میانجامد که بیشترین آمار صید مربوط به ماهی سفید، کفال، کپور، آمور و کولمه میباشد. استان مازندران و گیلان بیشترین سهم صید در استانهای شمالی کشور را به خود اختصاص میدهد و در این مدت حدود سه هزار تن انواع ماهیان استخوانی توسط صیادان مازندرانی در دریای خزر صید میشود. صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" انجام میشود. در این روش، تورهایی با ارتفاع ۷ تا ۱۰ متر و طول تقریبی ۱۲۰۰ متر به کمک قایق به صورت نیمدایره در فاصلهای مشخص از ساحل ریخته شده و پس از انباشته شدن از ماهیان استخوانی، شامل گونههای کفال، سفید و کپور، با تراکتور به ساحل کشیده میشود.