![شناسایی نخستین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/4/30/19595945_695.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛بحیرایی مدیر مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: این مواد خوراکی شامل زعفران، انواع لواشک و ترشی، آب لیمو و رنگ های خوراکی بود که به عنوان اجناس مورد تأیید مرکز بهداشت در بازار عرضه میشد.
وی با بیان اینکه این اقلام خوراکی دارای علامت سیب و استاندارد تقلبی بودند، به مردم توصیه کرد: علاوه بر خرید از فروشگاههای معتبر در شهر به تاریخ تولید و انقضای لیزر شده بر روی جلد مواد خوراکی دقت کنند.
انتهای پیام/ز