محمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: لواشک و آلوچه اگر به صورت صنعتی و کارخانهای تولید شده باشد دارای یک پروانه و مجوز از سازمان غذا و دارو و ارگانهای مربوطه بوده و تحت نظارت و کنترل قرار دارد و از نظر سطح کیفی این محصولات دارای یک استانداردهای بهداشتی است.
وی بیان کرد: لواشک و آلوچههایی که به صورت خانگی و غیرکارخانهای درست میشود ممکن است غیربهداشتی بوده، همچنین رنگ و اسانسهای غیرمجاز استفاده کنند و همین مسئله باعث بروز بیماریهای غیرواگیر مختلفی میشود.
عزیزی عنوان کرد: لواشکهای خانگی و غیرکارخانهای ممکن است در محیطهایی کاملاً غیربهداشتی تولید شود و افزودنیهای غیرمجاز برای تولید آن مصرف کنند و همین مسئله سلامت مردم و بخصوص کودکان را تحت تأثیر قرار میدهد.
وی تأکید کرد: در آلوچه به دلیل داشتن آب ممکن است در هنگام مصرف آب مورد استفاده بهداشتی نباشد و همین مسئله سبب شده تا میکروب مواد از این طریق منتقل شود و باعث ایجاد مشکلاتی در بین فرزندان شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: در برخی از موارد برای تهیه لواشک از نمک زیادی در آن استفاده میکنند که این عامل باعث بروز افزایش فشار خون در دراز مدت و بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
وی گفت: لواشک و آلوچه غیربهداشتی باعث بروز بیماریهایی مانند اسهال، اسهال خونی، میکروبی و مشکلات رودهای میشود و این مسئله سلامت جامعه را به خطر میاندازد.
انتهای پیام/