به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سه روش متداول در صید ماهی بین ماهیگیران رواج دارد؛ روش سنتی، صنعتی و تفریحی.
در روش سنتی صیاد با پهن کردن تورهای عمودی ثابت در طول خط ساحلی دریا و با بهرهگیری از جزر و مد دریا، ماهیهای به دام افتاده در تور را صید میکند.
در ماهیگیری صنعتی، از روشهایی نوین مانند رادار، سونار، تصویر ماهوارهای، تورهای هدایتشونده، جرثقیلهای بزرگ و دستگاههای مکش استفاده میشود.
اما در آخرین روش، که به روش تفریحی معروف است، ماهیگیر در انتخاب شیوه صید کاملا آزادانه و به دلخواه وارد عمل میشود، این نوع ماهیگیری به نوعی یک ورزش هم حساب میشود و روانشناسان آن را تمرینی برای صبر میدانند؛ روشهایی مانند صید با لانسه، پشه، لور، قاشقک، استفاده از نیزه و طعمه زنده در این شیوه استفاده میشود.
اما در این خبر؛ به سراغ یکی از ظالمانهترین راههای صید ماهی رفتهایم؛ شیوهای که در آن سر بریده یک گوسفند، طعمه ماهیگیران میشود و با وارد کردن آن داخل آب، در عرض چند ثانیه، تعداد زیادی ماهیهای گوشت خوار شکار میشود.