کارگاه یک روزه "راه اندازی کسب و کار نوپا از صفر تا یک" در سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه برگزار شد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛شهرام عیوضی محقق پسا دکترا در دانشگاه Tuebingen آلمان در این کارگاه تجربیات خود را در راه اندازی شرکت های نوپا ارایه کرد.

وی گفت: به عنوان یک کار آفرین باید مسیر خود را از ابتدا مشخص کنید و لازم است توجه داشته باشید که کارآفرینی مقوله ای زمان بر است و آموزش و محیط در توسعه کارآفرینی نقش عمده ای دارد.

عیوضی  بیان کرد: یک کسب کار بزرگ برای موفقیت دست کم به 10 سال زمان نیاز دارد، اما استارت آپ ها نمی توانند چنین زمانی را برای موفقیت اختصاص دهند و حداکثر در ظرف زمانی پنج سال باید به موفقیت دست یابند.

وی افزود: نباید برای راه اندازی  استار آپ قدم های بزرگ برداشت، از سوی دیگر نباید لزوما از همان مسیری که دیگران می روند شما هم بروید، همچنین به عنوان یک کارآفرین باید از قبل نوع ایده ای که می خواهید عملیاتی کنید را مشخص کنید.

موسس و مدیر استارت آپ آپموس در کشور فنلاند در ادامه به نحوه درآمدزایی اولیه شرکت های نوپا اشاره کرد و گفت: شرکت های نوپا نباید هیچ عجله ای در ورود محصول شان به بازار داشته باشند، چرا که محصول ناقص شرکت ها را مشتری گریز می کند.

عیوضی در ادامه با بیان راه حل های خلاقانه در ترویج محصولات شرکت های نوپا، افزود: ایده هایی که خیلی نوآورانه نیستند باید محصولاتشان ۱۰ برابر بهتراز محصولات ایده های موجود در بازار باشد تا موفق شوند.

در پایان این کارگاه پنج ساعته مشاوره های حضوری به موسسین شرکت های نو پا در پارک علم و فناوری و شتابدهنده فناوری تیک ارایه شد.

 

انتهای پیام/ز

کارگاه راه اندازی کسب و کار نوپا  در جهاد دانشگاهی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.