اولین جشنواره غذای بومی، محلی و سالم در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ بهمن عسگری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: اولین جشنواره غذای بومی،  محلی و سالم از ۱۵ شهریور ماه جاری به مدت چهار روز در پارک ملت شهرکرد برگزار می‌شود.

وی افزود: زمان این جشنواره از ساعت ۱۶ تا ۲۴ هر روز و با اجرای مسابقه آشپزی  و کارگروه‌های آموزشی درخصوص طبخ غذا، طبع‌شناسی و مزاج‌شناسی ‌می‌باشد.

عسگری اضافه کرد: استفاده از مواد غذایی محلی، سلامت و اصالت از معیار‌های مهم در ارزیابی بهترین غذا در جشنواره غذای بومی، محلی و سالم خواهد بود.

وی با بیان پیش بینی سرویس ایاب و ذهاب از پارک‌های تهلیجان و لاله شهرکرد به محل جشنواره، ادامه داد: این جشنواره به منظور معرفی آداب و رسوم سنتی و غذا‌های بومی و محلی استان و توسعه صنعت گردشگری، باهمکاری بخش خصوصی اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.