به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمدرضا موالی زاده دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران استان همدان با بیان اینکه باید به عنوان پیروان حضرت علی(ع) فرهنگ خواندن نهج البلاغه و اقدامات تبیینی در این خصوص را در دستور کار قرار داد، اظهار داشت: باید ضمن عمل به بیانات ایشان، نهج البلاغه را مورد توجه قرارداده و بند بند آن را در امور پیاده کنیم.
وی با بیان اینکه ما به دنبال تحقق اصل بهره وری هستیم، یادآور شد: در طول زمان شورای فرهنگ عمومی به شورای فرهنگی تبدیل شد درحالیکه مباحث در شورای فرهنگ عمومی مشخص است و واکنش های مردم نسبت به یک موضوع و فصل مشترک اندیشه ها و باورها، فرهنگ عمومی را تشکیل می دهد.
موالی زاده با اشاره به اینکه اقداماتی در شورای فرهنگ عمومی صورت گرفته است، عنوان کرد: آسیب های اجتماعی را باید کاهش و سرمایه اجتماعی را افزایش داد چراکه با سرمایه اجتماعی بالا می توان پس از مدتی بر مشکلات غلبه کرد.
موالی زاده ادامه داد: تدوین برنامه جدید شورای فرهنگ عمومی در حال انجام است و به زودی به نتیجه خواهد رسید و برنامه استانها در این زمینه لحاظ شده است.
وی گفت: همدان مؤلفه های بسیاری در فرهنگ عمومی دارد و با حساسیت و دغدغه مسائل مربوط به فرهنگ عمومی را دنبال می کند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور بر استفاده از وجوه مثبت و برجسته یک استان برای ترویج در گستره کشور تأکید کرد و افزود: استفاده از فضای مجازی و تکنولوژی نیز در دستور کار قرار گرفته و مورد توجه قرار خواهد گرفت.
موالی زاده با بیان اینکه فرهنگ عمومی در برخی بخش ها رشد خوبی داشته است، اظهار داشت: فرهنگ مشارکت اجتماعی رشد قابل توجهی داشته که از آن جمله می توان به حضور گسترده مردم در انتخابات اشاره کرد.
وی اضافه کرد: در حوزه رفتارهای فردی و اجتماعی مشکلاتی وجود دارد و باید با روش های مناسبی که بتواند در بطن و متن جامعه نهادینه شود، مشکلات را برطرف کرد.
دبیر شورای فرهنگی عمومی کشور گفت: اعتیاد، طلاق، گسست نسلی و آسیب های نوپدید اجتماعی در دوره جدید فعالیت شورا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی در خصوص برقراری ارتباط با سایر دستگاه ها برای تحول فرهنگ عمومی، یادآور شد: بیش از ۸۰ موضوع باید در شورای فرهنگ عمومی بررسی و با همکاری سایر دستگاه، این مباحث را پیش برد.
موالی زاده تأکید کرد: دستورکار جلسات شورای فرهنگ عمومی باید به این شورا مختص باشد و شورای دوم نیز در کنار شورای اصلی با حضور اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه تشکیل شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد در برنامه جدید شورا نقش خواهند داشت، گفت: سازمان های جدیدی باید تأسیس شوند و در مقوله های مختلف کمپین هایی را تشکیل دهند.
وی ادامه داد: اعتبارات لازم در برنامه جدید در نظر گرفته شده که باید در این زمینه تمرکز بر استانها و شهرستان ها بیشتر شود.
انتهای پیام/