به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ ابوذر گلمحمدی رئیس اتحادیه صنف نانوایان همدان با اشاره به اینکه مردم همدان بیشتر از نانهای حجیم مانند سنگک و بربری استفاده میکنند گفت: نانهای فانتزی مشتریان محدودی دارد به همین علت افرادی که در سطح کلان به تولید نان به شیوههای صنعتی میپردازند با مشکل مواجه میشوند و به علت محدودیت بازار و مشتری، شکست میخورند.
وی افزود: بیش از 97 درصد از نانواییهای کشور سنتی است و 3 درصد مابقی که به تولید صنعتی نان میپردازند، مشتریان زیادی ندارند.
رئیس اتحادیه صنف نانوایان همدان علت زود بیات شدن نان را نحوه نگهداری آن بیان کرد و گفت: مصرفکنندگان به اندازه نیاز روزانه خود نسبت به خرید نان اقدام کنند و در صورت خرید برای چند روز باید در هنگام خرید نان از سفرههای پارچهای بهره ببرند و پس از اینکه نان کاملا خنک شد آن را در کیسه های پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنند تا زود بیات نشود و قابل مصرف باشد.
تعداد کل نانواییهای سنتی استان، یکهزار و 891 واحد است.
انتهای پیام/ص.ف