به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ علیرضا شجاعی اظهار داشت: در همدان هیچگونه واحدی برای تولید نانهای صنعتی وجود ندارد
وی از احداث مجتمعهای تولید نان تا پایان سال در استان خبر داد و گفت: این مجتمعها با هدف افزایش کیفیت نان، تنوعبخشی و بهداشتی بودن نانها ایجاد خواهد شد.
شجاعی ادامه داد: این مجتمعها دارای شناسه بهداشتی بوده و به شکل بستهبندی شده نانهای تولید شده را به فروش میرسانند.
وی خاطرنشان کرد: حجم تولید نان در این واحدها کمتر از نانواییهای صنعتی بوده همچنین تکنولوژی آنها از این نوع نانواییها پایینتر است.
وی از تولید نان آجیلی، نان حبوبات، نان ذرت و ... در این مجتمعها خبر داد و اضافه کرد: امیدواریم با احداث این مجتمعها و تولید نانهای با کیفیت و مغذی میزان مصرف آن را در میان مردم بالا ببریم.
رئیس اداره نظارت و بازرسی استان همدان در پایان اظهار کرد: به منظور پیشگیری از اعتراضات نانوایان و رعایت ملاحظات زیستمحیطی، احداث این مجتمعها در حاشیه شهر صورت میگیرد.
انتهای پیام/ د