به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمدتقی شکوهی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه پیشبینی میشود امسال ۲ هزار و ۷۸ تن فندق از باغات استان تولید شود، گفت: ارزش اقتصادی این میزان فندق با افزایش ۱۵ درصدی تولید ۳۱۱ میلیارد ریال است.
وی افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ بهره بردار در سطح یکهزار و ۶۲۷ هکتار اقدام به کشت فندق در شهرستانهای تنکابن، نور و رامسر کردند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ارقام محلی اشکورات و ارقام اصلاح شده فرتیل، روند دو پیمون، فرتیل و سقورب از ارقام قابل کشت در استان است.
شکوهی افزود: توسعه باغات فندق با ارقام اصلاح شده و تجاری و برگزاری کارگاه آموزشی مانند احداث باغ، تغذیه و هرس از جمله مسایلی بوده که برای توسعه این محصول در شهرستانها انجام شده است.
وی گفت: برداشت این محصول در مازندران از اوایل شهریور شروع وتا اواخر شهریور امسال ادامه دارد.
انتهای پیام/آ